Sunday, June 5, 2011

Gambit Saifullah & Display Artist

ohh,jun pun tiba..

okehh,dah lama tak update blog,huhh..tapi apa boleh buatlah,ada byk komitmen lain sekarang.. Hurm sekarang kan tengah keje, masa keje tak bole online, malam pulak asyik nak rehat je..Begitulah kehidupan aku kebelakangan nih..Memang takde life la!


Keja,tido,makan. Huhh.. Aku tak tahulah macamana lepas aku study nih,kalau dah setat keje...Mesti susah kan?? Nih baru keje sikit,dah mengeluh.. Entah,aku rasa life aku dengan keje aku tak balance.Asyik keje keje keje..boleh mati wooo macam ni,wa cakap lu!! Aku pun tgh blajar lagi nak kasi balance..Memang susah..Klau dah habis study nanti hopefully tak la mcam nih..huh..


Oh ya, sekarang dah tak keje sales assistant dah! Skang dah keje display artist kat the store, walaupun aku bukan budak art and design,tapi aku pun heran macamana aku dpt offer nih.. Oh ya, display artist nih kat the store jugak.. The Store yang sama..

Skang dunia heboh pasal video clip Gambit.. aku pun tak tahu nak cakap apa lah,.. Aku malas nak masuk campur, ramai yang tak puas hati sebab dia mention BLOGGERS.. entah lah,aku malas nak amek port pasal nih.. Biarlah dia..Yang penting aku happy.. Malas nak peduli sangat... Kalau bukan kita buat,takyah la nak melata kan??

Tapi memang videoclip takbest lah..Sumpah tak best,dah la amatur videoclip,pastu lucak sket.. Shah Jaszlee pun rilek je aku tengok macam nak jilat tetek pompuan tu..Sumpah macam sial...Ehh..telebih pulak..tapi memang tak sesuai utk Malaysian community,even kalau nak pasarkan kat US,pergghh..nih laku kat wet market je kot.hahaha!!ehh...sudahlah! kurangkan kontrobesi lahh..

Pergghhh.. aku kasi korang layan videoclip kontroBASI tu lah ok??


ok lah..aku malas nak fikir,tengok je lah k!.hehehehehe.ok lah,aku dah nak balik KL, esok dah setat keje.. Ergh, aku skang kat Rembau,tempat kakak aku.. Ehh,lupa pulak,thanks Agong sebab sambut birthday semalam,dapat jugak aku cuti.hehehe..

tu jelah.malas nak update panjang-panjang..bukannya ada org baca pun.hihih..okehh bai!Salam


p/s: ohh, dah dapat my first salary!

16 comments:

adwafarahin said...

1.nk mrh sbb lama x update :P

2.display artis ape kejenye?

3.Gambir tu eh slh Gambit tu mmg mention bloggers tp sket pon x terasa sbb bkn kite kan :)

4.video tu mmg sgt mntk kaki BLUERKK!

5.da dpt gaji,BLANJE!!!! :D

NURUL NADIAH MAMAT said...

akhirnya ter update jugak blog encik shaz setelah sekian lama....hiii....

p/s : keje lelok...and take enough rest....

amry said...

tweet si gambit a.k.a gambir memang bikin panas bro.berfikir sulu sebelum buat apa2...

Shazmiey Abdurahman said...

Adwa:
1: hahaha.sory lah! aku pun dah lama tak bukak blog ni..nak online susa sket..takpe pasni2 hari saya blogwalking kat blog adwa ;)

2: display artist keje dia tu senang je, klu ada promotion the store,kita kena buat price tag,pastu, buat2 display sempena perayaan, buat banner, banting and etc ;)

3: hahaha..tu la, klu kita tak buat, takyah la nak kisah sgt kan?

4: setuju!! video memang slut!

5: hahah! ok! bila nak?

Shazmiey Abdurahman said...

nad::akhirnya.hehhehe...rindu jugak blog ni ;)

Shazmiey Abdurahman said...

amry:hehehe...tau takpe..kita bakooo je c gambit nih!

NURUL NADIAH MAMAT said...

hihi...tahniah....bila nak osg p1max shaz?ngee~~

tengok video tue cam geli je...xhbs tgk pon...hee~~

cantekk said...

hamboi bz sgt,,,ye..
nti da abis stdy dpt kje elok2 mst ok nye
yg pnting rancang kewangan..

*da tgk vid tu,,jelek sungguh, amerika pon tanak amik.. wek ;-D haha

Rtp Farra Arisha said...

u just do what u've to do and u just be what u've to be :)

ps: keep on blogging!

Faraa Eiman's said...

mke shaz ta bley blah , kahkah

byw , first tyme visit here , nice ;D

hamzah ian said...

hahahaha

Shazmiey Abdurahman said...

nad::heheh..tak pasang wimax..tpi pakai digi je skang..cancel wimax.hehe.

Shazmiey Abdurahman said...

cantekk:insyaAllah ;)

Shazmiey Abdurahman said...

farra:hehehe.thanks for the support given ;)

Shazmiey Abdurahman said...

faraa::haha!awat pulak tak leh blah?hihih..curiosity nih..!

Shazmiey Abdurahman said...

hamzah: awat gelak.heheh.ehh..guwa dgr ko gay?Betul ka?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails