Wednesday, June 15, 2011

Done With MUET


just check my MUET last monday.. Btw, syukurlah walaupun taklah yang terbaik ;)

Sebenarnya guwa agak down juga la bila fikir result MUET nih.. Ingat free ke amek exam MUET nih, kalau free takpe gak, nih dah la yuran RM60, pastu result pun kureng... Macam nyesal jugak.. Sebab guwa tak prepare apa-apa pun pasal MUET nih.. Format exam pun guwa tau malam sebelum exam..  Memang kosong-kosong la.. Kalau guwa study sket, mungkin dpt better sikit kot.. Entah la...Frust juga, tapi apa bole buat lah... Dah lepas..

Apapun alhamdullilah la kan?? Skang yang penting result exam..Result exam kuar this Fridayy..cuak jugak bila fikir.. Sampai termimpi-mimpi..gila lahh...Takut punya pasal.huhuhh. Guwa harap guwa maintain result sem nih walaupun tak yakin.. Entah tak yakin semacam je.. 

Guwa betul-betul risau yang guwwa tak dapat maintain, sebab guwa nak rasa lagi selendang pink tuh.. Tapi kalau tak dapat, apa boleh buat lah... Tapi memang berharap sgt dpt maintain... Apapun, we will wait and see..




Apapun goodluck for all UiTMians for coming result!!! Sapa dapat Dean List tuh jangan lupa sponsor guwa okhh!!! okeh lah bai..Guwa nak out dulu... babai!


p/s: ehh, esok malam nak dating kat Times Square.. sapa free tu mari lah kacau daun esok.hehe..

9 comments:

adwafarahin said...

band 4 ok la tuh
alhamdulillah :)

cucu umie said...

band 4 kot..and then study pon last minit..okay kot ..alhamdulilah bersyukur dengan apa yg kamu perolehi..mane thu nak repeat lg..boleh dpt band 6..huhu

Shazmiey Abdurahman said...

syukurlah juga...at least ok la tu kan..more tthan pass :)

Shazmiey Abdurahman said...

cucu amie: haha.tanak la..cukuplah sekali..pasni nak amek toefl.. utk preparation ke US..

ini aku? said...

wah tahniah!

Shazmiey Abdurahman said...

haha..takdelah megat..cukup makan je pun.. ko dah amek muet ke lom..jgn lpa amek muet pulak..nnti xleh grad..

Shamsuddin Amin said...

power la tu
klo 4...
ak dulu dapat 2 jak
time STPM 2000... hahaha

ninie_azriena said...

congrats..hebatnyer..
boleh lah ajar ninie nanti..(n_n)

cantekk said...

oo...coming soon,, tp lmbt lg..

tahniah jgk ;-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails