Monday, May 23, 2011

Keje The Store

wahh.lama benar guwa tak update kan??


current situation: everyday is work home., life is back behind ;(
tadak masa untuk enjoy!

guwa sekarang dah keje part time dah..keje sales assistant..Bukan assistant manager tapi asssistant untuk sales. Guwa kecewa sebab keja dia kureng syok.. Lagi pula keja dia penat and boring tadak member.

Tapi luckily i have friends who keep on encouraging me most of the time when im down. Seriously saya menghargai segala nasihat yang korang berikan..

Okeh lah, keje guwa sebenarnya susun barang, bila barang kurang kena pergi stor and letak kat rak dia.. Lebih kurang macam tu la everyday. Guwa pun baru seminggu keje kat sini. Ohh lupa nak bagi tau, guwa keje kat The Store di suatu tempat yang dirahsiakan. Takut nanti korang serbu pulak masa guwa keje.hehehe

seriyes,keje the store tak best.  

Tapi guwa tengah cari keje lain, skang tunggu Secret Recipe and guru ganti kat sekolah tempat kakak guwa kerja. Kalau ada keje kat sekolah kakak guwa, guwa konferm beli tiket skang nak blik Sabah. Lagipun guwa seriyes nak cakap yang guwa HOMESICK...argh,bencinya perasaan ini!



Guwa tak bole update banyak-banyak sebab guwa skang kat CC, kat umah tadak internet, by next week insyaAllah akan pasang p1max kat rumah,masa tu lah guwa akan berblogging gila baby..

Oh ya, mungkin guwa akan berpindah ke self hosting..Paling kurang pun kalau guwa malas, guwa cuma beli domain baru.. Guwa plan nak pakai www.incikshazmiey.com, tapi tengok dulu macamana..Okehh la, guwa nak balik rehat,penat nih,dari keje terus pegi CC..Semata-mata nak tengok apa yang berlaku kat blog nih.. Thanks kepada sesiapa yang sudi bertandang sepanjang guwa tak update ni,syukurlah walau guwa tak update,ada juga yanh masih berkunjung. Trimas guwa ucapkan.

Okehlah,sampai sini entry guwa kali ini..Bye!!




p/s: guwa suka "guwa" entah kenapa.hahah

8 comments:

~Nabilah~ said...

waa...nak jadi ckg...hehehe...bgos2

Munirah said...

haha..ramai sgt ke nk serbu :P

Shamsuddin Amin said...

ak pun homesick la...
adeh... huhu

~sAya niNa~™ said...

hukhukhuk...siyes hmesick gler...
asyk igt nk blik umh je...
tptp...sbr jela...
inchik shazmiey sbr bbnyk k...mnxmnx dpt la keje len 2h....amin....

nana said...

seyesli daku merindui saat2 kite freee...;(

A i n n u r A f i f f a h said...

wahh~ selamat bekerja yee. :))

amry said...

kan best ada bisnes sendiri..hehehehehehe........aku tak suka terima arahan orang..gr.....moga menjadi pekerja yang baik bro n semangat!!! hoyeh!!

cantekk said...

semua sabahan da home sick ea ;-D

ha,,,,,,,,,ni mesti kt the store dekat2 je ni,,serbu la mintak diskaun

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails