Tuesday, April 12, 2011

Malam Gemilang Planters, FPA UiTM!

hihi..yeahh.i'm back!.. ouh ya..hari tu dinner kan?? Hurm.. it goin well..not bad for the first time as kitorang adalah fakulti paling muda kat UiTM nih..hehe.tema dinner baru-baru ni seperti yang aku dah bagitau kat entry yang lepas, tema dia 60-an... hihih

Lepas aku pening-pening fikirkan nak pakai apa malam tu, last-last aku pakai baju hitam, with key merah kat leher..pakai supra and then siapp..hihih..Okehh, tapi tak penting sgt lah tu.hihi..Yang penting malam too was ok. err,, oleh kerana terlalu ramai,dinner kali nih dipecahkan kepada dua, iaitu dalam dewan ballro bagi VIP, Part 6 and 5, and then Dean List Receiver while yang part 1 sampai part 4 dorang buat pool dinner, dinner dorang kat tepi kolam renang and live casting from dalam dewan dipancarkan melalui projektor..faham?? Yang best kat luar tu, korang boleh karaoke kalau korang nak..hihi.so not bad la kan??

Err, macam yang aku bagitau dalam entry yang lepas, aku jadi fotografer je kan? Hah,tu la yang berlaku.. And then, sebab dinner tu terbahagi dua, so aku tak dapat amek picture kat luar dewan tu, just dalam dewan..sorry guys!

Aku malas nak cerita panjang-panjang.. Just enjoy the pictures ok!


















the only pics where there is me..



Yang sedihnya malam tu jugak adalah malam farewell dinner for our QMT Lecturer.. Prof. Madya Low Seng Mook... Dia start mengajar kat UiTM since 1 August 1973.. Sebelum kita lahir lagi ok! Hihih..Masa ucapan tu, yang sedihnya dia cakap, i lost my wife but instead losing one person, god give me a lot of childrens which is all of you.. Bayangkan, dari 1973-2011, Lebih 37 tahun..huhh, anak didik dia, termasuklah dekan kitorang, Prof. Dato' Dr. Nasuddin Othman, several of our lecturers, auditors of Sime Darby, not including yang lain-lain lagi lah..Tengok tu, bertapa besarnya sumbangan dia!

hehe..dah panjang sangat entry nih..

Anyway... sampai sini je lah..hehehe..okeh?!!

34 comments:

adwafarahin said...

okeh jeles

eh mane satu kamu nie???

konpius suda haha

Shamsuddin Amin said...

caya la...
37 tahun tu woo berbakti...
ak
ndak sanggup kali...=P

Shazmiey Abdurahman said...

adwa: gmbr aku takda la..aku just amek gmbr org, last2 gmbr sendri xda.. hurm, the only gmbr yang aku ada, just yg last pic tu..aku bju hitam n then pakai key kaler merah :)

Shazmiey Abdurahman said...

sham: hihi..tu lah.dia dah penat..dia ckp he need to retired for him sake..hihihi.. gaji dia belas ribu doh!

aziah said...

suka tengok :)

NURUL NADIAH MAMAT said...

nampak jugak gambar tuan blog.....hihihi... :)

cantekk said...

best nye...
bile la leh jadik student balik ni..
;)

Cik Jari said...

waaaa...lecturer tuh macam sporting je...

hehe,,,da usha kat FB gamba2 nih

Shazmiey Abdurahman said...

aziah : thanks..kualiti gmbr kurang sebab dah compres habis sebab nak upload pegi blog kan..

Shazmiey Abdurahman said...

nad:hiihh..gmbr tuan blog susa nak jumpa sebab tuan blog tukang amek gmbar..susa sket..the only pic yg ada muka aku tu kat pic paling last..

Shazmiey Abdurahman said...

cantek: sambung la stduy blik :)

Shazmiey Abdurahman said...

cj: prof tu memang sporting habis!hihih... errr, thanks for viewing my pics .;)

NURUL NADIAH MAMAT said...

ekeke...tapi kan lain benor ngan pic kat blog nie....yg tgh pgg dagu nie...macam lain je....

mie said...

namapak menarik..
semua sakan bergaya..
ehhehehe

Ika said...

adakah itu lecturers? *gmbr ke-11 yg ada 4 org tu*

mesti lecturer yg veteran2 smua pkai blk bju dorg tym muda2 kn? hihihi~

~Nabilah~ said...

bestnyer...mcm gmpak jer... :)

amny said...

bestnyeeee!! semuanyaa sempoi..^^

arep_lockermonth said...

SERONOK SERONOK~

Shazmiey Abdurahman said...

@nad:pening apa dia??

aleen aiden said...

hahha.xley blah pakai rambut afro.giler kewl hencek 2!
btw,paling sker picca 1st skali!

Shazmiey Abdurahman said...

@mie: mestilah..sekali satu semester..

Shazmiey Abdurahman said...

@ika:iya lohh.tapi yg tengah seja...yg dua tepi tu nda..

Shazmiey Abdurahman said...

@nab: hihihih.. memang gempakk..!

Shazmiey Abdurahman said...

amny:emang sempoii.hihh..next sem ada lagi..

Shazmiey Abdurahman said...

arep::hihihi..seronok.!jan jeles.. hahahah..

Shazmiey Abdurahman said...

@allen: tu la..dia tak menang pulak yg rmbut afro tu.hihih.ya, yg 1st tu memang full edit habis.. yg lain2 tu just edit2 skit je..byk sgt kena edit..

adan said...

salam,bro paling semmart sudah tu yang pakai rambut afro..

Ainnur Afiffah :) said...

amik gambar org je.. kau mane shazmiey? hehe..

ade rupa ala-ala 60-an tak? :-P

apik pehe said...

wahhh..ramainyer orang2 lame..

Henry Zackery said...

comey2 gurl dlm pic nie :)

GEMPAR !! Blackberry Terbaru Boleh Baca Isi Hati

NURUL NADIAH MAMAT said...

mane de pening.....

Oasis said...

I love the vespa...n suka konsep 60 an ni.

Good job untuk semua, well done!

GiveAsh said...

kos aku dulu...rindu kat papa low, en zainuri, en zakaria and all..
great dah ada fakulti sdiri dah..

Far8 budak baik said...

pehh pic tu mmg lawa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails