Friday, April 1, 2011

Innovation, Invention and Design,FPA UiTM 2011

hii.. here i come... finally sampai juga hari jumaat nih.. Boleh la rilek sket dalam masa dua hari ni sebelum hari isnin datang.. Next week ada presentation BEL, pastu ada 3 test lagi.. Apsal la lecturer suka kumpul test masa nak ujung sem ni.. Semalam pun ada test.. Test Agricultural Research Methodology.. And macam yang aku bagi tahu ari tu, aku join Invention Innovation and Design kan?? Erm.yepp.event tu dah habes 2 days ago, and of course la kalah.ahaha.. Kalah teruk! Satu medal pun tak dapat.huhh..sedih gak ni..Tapi takpe, next year try lagi..

Erm.. But yang happynya staff UiTM Sabah, yang kitorang panggil abang sidek and abang madi menang juara keseluruhan..Apsal aku happy sgt?? Sebab aku dulu pun dari UiTM Sabah.hehe..Okehh, check the photos! Malas nak cerita panjang-panjang, check these photos je lah oke?


team yang menang..hehe..tumpang kejap..yg bju itam suma tu sapoters je.heh.



nih la budak-budak ex UiTM Sabah..macam reunion la pulak.

ex-dpim uitm sabah..Budak- budak Ladang.hehe..
bergambar dengan Dekan, Prof. Dato' Dr Nasuddin Haji Othman,Dekan Fakulti Perladangan dan Agrotechnology..sporting abes la Dekan ni.hehe. 

Participant from Sabah and Sarawak..err, aku wakil UiTM Shah Alam okehh??


tapi nih yang paling penting...ini aku!! pakai Canon EOS60D...fulamakk..memang bestlah.tapi aku still setia pada EOS500D aku.heheh.


32 comments:

ZWAN SABRI said...

WoW! nampak cam best jer..
Suka2.. ;)


MySuaraBlog: Jam Tangan dan Lelaki

Shamsuddin Amin said...

wow...
cayyok camera...
ak gune nikon jer...^^

p/s: x baek majuk2...
nanti hilg seri tu... hahaha

Abang Zam said...

waah..uitm jugak ye? abang belum habis lagi dip..haha

Shazmiey Abdurahman said...

zwan : hii..memang seronok sebab dpt jumpa member lama dari Sabah :)

Shazmiey Abdurahman said...

sham: heh.. nikon ke canon ke,, sama je..yg penting pandai guna.hehe.. aku guraw je weh!haha

Shazmiey Abdurahman said...

abg.zam: hehh.. dah lama abes diploma..skang degree.. ehh, jadi sapa abg sapa adik ni? haha,,

hani apandi said...

sir syukri my lecturer!

tahniahh :)

Shazmiey Abdurahman said...

hani: siyes??! yep,dia tu supervisor utk pemenang kategori diploma. :) err, dpim??

Raji berkata said...

hohoho good luck la dgn test yg berlambak2 tuh ;P

Shazmiey Abdurahman said...

raji : hehh..yeahh!! ganbatte kudasai to me!

adwafarahin said...

wow hebat la pic last skali tuh haha

Shazmiey Abdurahman said...

adwa:alahaii..ni yg ai malu ni.hahaha!

arep_lockermonth said...

hehe! yan penting cam tuh!!hehe

NURUL NADIAH MAMAT said...

wah...pape pon congrate Shaz...!!
yang penting dah usaha.. :)

p/s: byk lagi test yg ttangguh dan presentation yg lum selesai....huhuu...

Shazmiey Abdurahman said...

arep: hihi..errr..apa yg penting?

Shazmiey Abdurahman said...

nad: hehh..tu la yg penting..skang fokus dgn exam :)

arep_lockermonth said...

ala,,,yang kamo pegang tuh laaa!kat gambr bawah sekali~

NURUL NADIAH MAMAT said...

huhu...nak focus pon susah nie...
kena setelkan banyak research dan analisis.....huhu....

p/s : statistic student yang sangat pening bila tengok banyak data....uwaa...

mie said...

stylo gambar semua ni..
eheheeee

kau kesah ke?? said...

ohoho at least ko dapat sijil kan? taun depan cuba lagi!!

rOck rOck ! said...

nak camera bleh ? hahah

Henry Zackery said...

best ramai2 mcm nie :)

Tukar Password Anda Sekarang

Ainnur Afiffah :) said...

wahh bestnye dapat test .haha

Shazmiey Abdurahman said...

arep:: goodluck! hihihi..bila dah ada bole outing sesame :)

Shazmiey Abdurahman said...

nad:: goodluck okehh :) saya ucapkan semoga berjaya dgn anylysis and etc tu :)

Shazmiey Abdurahman said...

mie:; hehe..thanks.. tebgah blajar amek gmbr :)

Shazmiey Abdurahman said...

megat:: next time target for gold medal!

Shazmiey Abdurahman said...

rock2: bole je..amek lah.hihihih..tp gmbr je..hahah.

Shazmiey Abdurahman said...

henry:: tu la..bukan slalu jumpa senior mcm ni ramai2 :)

Shazmiey Abdurahman said...

afifah:: best??!! adoihh..biar betol!

GiveAsh said...

ada beberapa orng yang aku sngat kenal dalam pictures kat atas..huhuhu..

NURUL NADIAH MAMAT said...

Shaz:
tq... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails