Sunday, April 24, 2011

EXAM vs BLOG = !$@$@


ya aku tahu..aku salah..korang nak maki pun maki lah..

hihi..dah beminggu aku tak hupdate kan?? kejamnya aku! haishh..kita bako je tuan empunya belog nih! bako hidup-hidup!hahaha..

i'm really sorry guys sebab dah lama tak hupdate belog nih..alkisahnya begini..aku skang ada exam..esok ada paper lagi..So, disebabkan otak aku nih lambat sket, so aku kena buat revision awal sket.. so, kena study awal.hihih.. so, thats why la aku tak dapat hupdate belog yg comel macam epal hijau nih.hihih..okehh??

 Err, esok paper Agricultural Reseach Methodology... dalam bahasa simplenya Statistic..hihi.oke?? otak aku bukan otak kira-kira,so amke sket nak paham benda nih.. Aku betul-betul depress this semester nih sebabkan nak maintain pointer.. Aku nak Royal Agricultural College!!! Arghhh!! Harus maintain!!!..( okeh,,yg RAC tu tipu,.)




yeahh..finall.. jangan tak final!

huhhh.kepala den poning..


hihi..okeh?? So, sorry guys, only update sket2,bak kata kawan aku, mana lebih penting blog ke ke exam? awek ke ayam? hah! paham dak?? So, klu tak pham,bakoooo je..



Apapun,aku doakan semua berjaya dalam final exam okeh?? Aku tau ramai blogger dok tengah touch up for final nih..so, sama-samalah kita study k!! Lepas exam bole blogging 24hour smpai patah leher, putus jari dan buta seblah mata blogging..hihi..

okehh...!!wish me luck!!



p/s: nak Dean list lagik..bolehh kan??

10 comments:

SiTi HaJaR said...

wish u good luck.. ^__^v

adwafarahin said...

gud luck ok!

Shamsuddin Amin said...

dahulukan ape yg patut didahulukan...

dah habis nanti bru la berblog puas2...

gud luck for ur exam...^^

NURUL NADIAH MAMAT said...

goodluck shaz...!!
moga DL menjadi milik anda... :)

cantekk said...

;-D mst tak tntram ni dok pk pasal folower...
dah pegi bace buku!

Inchik Eman said...

HAHA, rilex bro. ko pikir exam dulu. kalau tension studi type entry blog pun berkesan jugak.
;)

kau kesah ke?? said...

good luck!

Far8 budak baik said...

hahaha mesti lahhh blog yg menang..
AHHAHA adoyaii..

amny said...

goodluck yeahh..^^

cik siti said...

macam sama pulak entry kita.. hik3

http://suriz-on-click.blogspot.com/2011/04/exam-versus-online.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails