Saturday, April 30, 2011

24:7 Malaysia Kpop?! ( Max 247 )

malam nih tengah study OB..tengah dok happy baca notes tu, terbukak pulak hati nih nak online... And then, aku capai broadband milik roomate aku... Dah connect macam biasalah. masuk facebook dulu, pastu tengok banyak member update pasal perkahwinan Kate Middleton and Prince William..

Tu ok lagi.. Sampai la aku terklik link kawan aku pasal entry BeautifulNara..pasal isu Malaysian group for K-Pop... Baru makan maggi tadi terus nak termuntah!! Korang cuba klik link tuh..Ya Allah..,teruk betull!!! Ini memalukan kaum adam di Malaysia!! First Malaysian KPOP??!! WTF! Cuba korang tengok pic yang aku cipplak dari belog BangNara..Yes, kalau korang minat sgt dengan KPOP, OK, fine,..proceed, tapi kalau malaysian tu buat la cara malaysia.. Bawak la identiti sendiri.. Jangan nak tiru identiti orang.. Be yourself la..Tapi bila korang buat macam nih, ya ampun, apa nak jadi dengan korang!! Korang nih posing , Korean Band pun nangis tau.. sebab gaya korang nih aku tengok bukan lagi lelaki!!! this is SO GAY!!!! FUC*ING HELL!!

errr,yg tengah tu, perut ngko buncit la, pegi gymlah bro..adoih..slalu pompuan yg tak cukup kain,
nih ngko pulak yg tak cukup kain

sah-sah memang bapok yang cekeding...posing kalah model Amber Chia..

ingat comel la tu..  macam group emo pun ada..hihihihi..



Kalau korang tadi putih melepak takpa jugak, nih dah la hitam legam! Aku pun yang kulit tak berapa nak gelap nih, malu tau kalau tak pakai baju pastu posing macam tu..Totally so GAY!!!Kalau korang smart tadi takpe gak,nih macam pondan tak jadi wehh!!

Haishh, kalau jantan tuh buat la gaya jantan, real KPOP pun tadak buat gaya lagu tu! Ampa tau dak! Ini pose pommpuan..Yang ampa dok angkat tangan lagu model Tyra Bank tu macam sial tau dak.. Tau la ketiak korang tadak bulu.. Haish.. Lagi satu, kalau badan tadi tough tadi takpa gak, nih dah la macam cicak kena seterika, ada hati nak tayang badan macam tu.. Kalau badan tadi sasa takpe gak, nih tulang memulang ada lah..

Aku bukannya sempurna sgt nak kritik korang, tapi agak-agaklah kan?!! Korang nih orang islam, cubalah korang buat gaya sopan sikit.. Yang hero tu kat tengah-tengah tu, dah la perut boncit, ada hati kasi tayang perut dia, seluar jatuh habis nak tunjuk pusat la tu.. Kalau sixpack tadi takpa gak, nih macam perut pacik umo 60 tahun pun adan..

Lagi satu, aku pun suka jugak dengar lagu korea nih,tapi aku takdelah fanatik sgt macam korang nih.. SUJU itu SUJU, KPOP itu KPOP, Malaysian itu Malaysian.. Jangan la nak jadi bodoh memperbodohkan diri sendiri.. Kalau ko nak sangat jadi orang korean pun, sedarlah diri wehh, burung gagak kalau ko kasi mandi 100000 kali pun tetap kaler hitam.. Be true Malaysian la.., berbangga la dengan muzik Indie yang kita ada, slow rock yang kita ada.. Be yourself lah.. Aku pun minat genre korean nih, tapi aku takdalah sampai nak jadi macam korang nih..meluat ok!
pose asal..

nih sapa yang tiru sapa nih..

Jadilah diri sendiri.. Klau nak jadi artis pun jangan la desperate sgt macam nih.. Curi identiti negara luar, claim that korang la first Malaysian KPOP.. KPOP tu Korean Pop.. Korang nih macam tak tau plak.. Jadilah Malaysian POP! atau ringkasan dia MOP.. .hah..amek kau..

wahh..cuba tengok yang paling tepi belah kanan..mata dia menakutkan!


Damn la korang nih..memalukan kaum lelaki.. Lagi satu, kalau korang nih cute memiut takpe gak, nih nak buat gaya comel tapi muka macam penagih.. adoihh.. jangan lah.. Sayangi la diri anda.. Memalukan diri sendiri ok.. Dahlah gaya macam bapok baru abes kena godek.. Haishh,,teruk betul lah!


group anti 24:7... join la kalau free..hihi.


Apapun, tadi masa aku merajinkan diri,aku ada jumpa group anti 24:7, kalau korang free mai lah join.. BUBARKAN GROUP YANG MEMALUKAN NIH..






p/s:: Lecturer said, even though you speak 100%ly like American, but you still orang Melayu.. same goes to this band, eventhough korang gaya macam korean, tapi sedarlah diri,, ko tu melayu... 

51 comments:

~Saya Buncit~ said...

total rubbish! Kpop fans pon bole muntah hijau.

dear yayah said...

hii.. langsung x bleh diamek pakai.. plagiat2.. btol2, seminat-minat aku kat korea, xde de smpai nk tiru sebijik mcm diorg

Inchik Eman said...

uwarghhhh, aku nk termuntah ijaow weyhh.
SERIOUSLY!
bluwekkkkkkkkkkkk!!
=S

Erna Wateva said...

Aku termuntah..aigooooo ini sangat tidak interesting!! I'm a k-pop lover jugak tapi ini dah keterlaluan..hahaha

Inche Vampire said...

ooooooooooooooo. gross

Anonymous said...

Bapok.hehe..eh2 erul af9 xda plax

SiTi HaJaR said...

no identiti.. pehliss....
malaysian muzik are awesome buat apa nak tiru K-pop is k-pop..

NURUL NADIAH MAMAT said...

yarkk...!!!! nak muntah Nad baca nie......
sedar la diri tue.....eee.....xsuka2....mencik2..!!!!tetiba.....

adwafarahin said...

nie mmg euwwww gila

tlg lah x layak gila nk bajet korea
hahahaa

IMANSHAH said...

aku kenal salah sorang budaknya, bekas student sekolah agama yg terkenal tu.

band group ni

GiveAsh said...

adoi ada jugak mcm ni!!

aQimie Ceplos said...

hahahaha! ape kejadah la ni =.=

nadia said...

argghh.. nak temuntah.. hehe.. gli2.. :P

NuRuL MoHaMaD said...

kalo tak minat k-pop pun bole muntah. . .

ewww. . .

adan said...

satu jak nak cakap... bonogk..! bodoh..! tiada identiti langsung..!ish... bengong..!

sebenarnya banyak lagi aku nak cakap... tpi,tahan jak la.. tgk gambar memang euwwwwwwwwwwwwwwwwww..!


arghhhhhhhhhhhh..!!!!!

ishhhhhhhhhhh.....!!


okay..! aku over..!

sebab nama aku terletak dalam entri ko ni.. aku tau ko tertaip..

'ada jadi adan' ahaha.. tapi xpa.. aku faham...

sekali lagi.. euuuuuuwwww.. buat mereka2 dalam gambar ni..!

mie said...

tu dia....
pelik juga gue tgk bakal artis sekarang...
hahhaaaaa

♥CikStellaMella♥ said...

euww..TAK COMEL LANGSUNG!

zuzuk said...

Bagus diorang tiru SNSD!

hamzah ian said...

kah kah kah!!! muka mcam apa ntah.. hahaha.. itam je

budak baru said...

kan perempuan melayu minat dkt artis kpop. psl tu la diorang nk ikut stail artis korea utk mnrik gadis melayu gedik dkt mlsia ni

Cik Nyna said...

gila kegelian diaorang ni .

nampak sangat nak cari publisiti murahan .

Heidi Shafiq said...

geli mat..

hans said...

hahahahah
sakit perut aku ketawa

Nzyrahun said...

fonden smeua ni hihi

HAZWAN17 said...

rasa nak tergelak pun ada..ntah ape-ape la dorang ni

AmyZana said...

nak gelak ow !

jojoriddle said...

they're totally fake and eww?
don't they know what skin color that they have :P? and wait, it's soo wrong they don't even have a six pack and already showing their bodies around.totally joining the "anti 24:7" :I dumbass human being .

WanaTheVampire said...

sukati dorang la nak jadi apa pun,yang korang nak muntah la apa lah kenapa? diaorg ada kacau hidup korang kew? bodoh! macam korang bagus sangat,! sial jew,mak bapak ta ajar macam mana nak hormat orang,!

aleen aiden said...

omaigod.............

Amoi said...

tak payah lah sampai join group anti anti ni.

LOL

amny said...

erkk..tolong lahhh....=_="

~Nabilah~ said...

x payah join group nie...mcm geli pun ade gak ble tgk...hehehe...x sme lngsng mcm korea....

fakhruddin said...

haa? damn -.-"

nenek kebayan said...

ermm...anak2 sape la dorang ni...kesian..

Ainnur Afiffah :) said...

eee~ simpang~ haha. geli gile tgk diorang posing cmtu.. gedik LOL. werkss! XD

Shamsuddin Amin said...

adoi...
kering sgt ke sampai nak tiru2...

jom kita kasi mandi dia pakai klorox...
mana tau boleh putih... hahaha

awie ahmad said...
This comment has been removed by the author.
awie ahmad said...

tp nape blogger punyer pose kt profile fb mcm sma dgn budak 24:7 ni?

ABU said...

oh m pop!! macam apa..

Hisyam said...

Wargh! geli nak muntah. Hahaha

FurBall said...

aku tergamam disini..tak sangka..ini lah yang orang duk kutuk tuh??mak ai..perut...bdn..ugh..goli den..tak kena mcm ko cakap..dah lah hitam..nampak mcm org kampung..pas tuh sibuk nak dress up mcm org sane..~_~

Anonymous said...

I don't wanna bash but, they should just stick to who they are and not copy who they aren't.

Because this comes out with bad bad results. Like this band for instance.

Anonymous said...

oh my! who's idea is this?? totally a mess! dh la x menjadi. muka pun confident je nak pose. i really2 hate posers! K-Pop? fyi, K-Pop means KOREAN Pop. kalo nak sgt buat band sndri, y not M-Pop?? *kpada siapa2 yg terasa, i'm sorry. i'm just expressing my opinion.

yaya said...

this is so fucking stupid! extremely embarrassing! NOT ACCEPTABLE! i bet all the korean/kpop fans in malaysia now will look as dumb as them! brainless people! argh!! and now I'm speechless -.-

sherylelife said...

hahahahhahahhahahahahah ..
tergelak-gelak baca entri nie dgn adik tdi ,
sorry =p
but ye la ,
buat ketawa je band nie .
It's alright klu nak ikut korea mgkin dri segi ke'power'an bakat dorg ,
tpi ble da ikut gaya pakaian sekali ..
in memang da 'umpphh' sndri mau pkiaq .

Anonymous said...

tengokla gmbar u-kiss...
kiseop tu, six pack dy,, menggiurkan tau..
yg prut muncit kat tgh tu.. adehh xtau la nak ckp ape...
buat lawak la korang nih!
klau ensem xpe gakk...

hakeem kira said...

6pack sial badan dia kah kah kah~ !

Farah Amaliena said...

ok sangat geli!!!!!!!! GAY!!!!

Anonymous said...

ewww!!!
memalukan org malaysia!!!
GAY!!!!

Nurfazila Suhaide said...

memalukan orang malaysia...!!!
bajet korea konon...:p

Anonymous said...

rileks la..biasa la laki tayang pusat ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails