Sunday, March 27, 2011

My Sticky Friend Contest

My Sticky Friend Contest :)

hiii..ari nih aku blogwalking sampai kat blog c kudinz, aku nampak dia ada join satu contest nih.. contest by cik S.A.N.G.K.A.R.. hihi. okehh.. walaupun c kudinz tak tag aku untuk contest tu, aku tetap jugak nak join,ada confident ni nak menang...

Hehe..okehh, aku nak mempertaruhkan picture aku dengan 9 orang kawan aku.. Masa diploma dulu, dalam satu kelas tu cuma ada 10 orang lelaki.. oleh kerana kitorang sikit, so kita memang sticky lah!! memang sesuai dengan tema entry nih..My Sticky Friend Contest

Okehh,aku nak mempertaruhkan semua gambar dibawah nih..sebab organizer tadak lak tulis berapa limit gambar kan?? hehehe..

ini bintang kami bersepuluh!

ini kami yang nakal.. 10 bersaudara, nama suma kat situ :)

heheh..ni lah kitorang bersepuluh..hehe..pilih yang mana hangpa nak..hehe

nih pun bersepuluh jugak, tapi aku yang dok interframe paling depan..sial sungguh perangai ini!

nih masa semester tiga, masa nih just 7 orang, sorang amek gambar, 2 lagi pegi toilet.
10 budak hitam yang botak lagi comel!

MACAMANA BOLE KENAL?!:
okehh..macamana aku kenal dorang?? Sebab kitorang satu kelas lelaki masa diploma cuma 10 orang je, so memang rapat habis.. Dari semester satu sampai tiga, kitorang akan botak sama-sama, satu botak semua botak, dalam pic kat atas tu, satu pic je lah yg aku letak dimana kitorang suma botak, rmbut sama-sama panjang, makan maggi ramai-ramai, kena ragging oleh senior pun sama-sama.. Ada satu masa time diploma tu, kitorang 10 orang kena belasah oleh senior...Kononnya kitorang nih sombong..macam shit je kan?? Pastu kita memang gila!! Makan pun buas!!!Tapi tak kisahlah tu yang penting memang rapat gila ahh, itulah baru namanya KAWAN SEJATI SAMPAI KE MATI... 
(105 patah perkataan,tak lebih limit kan?hehe)


okehh..kena tagged kawan lain kan??


ermm..tu je kan??!! ehh,goodluck kepada diriku sendiri..Kalau menang, thanks 9 orang kawanku!! Dedicated Planters In The Making!


p/s:: kalau menang sebuah kereta ok gak ni!

26 comments:

adwafarahin said...

style giler gmba

Shazmiey Abdurahman said...

Hihii.thanks.. erm..byk lgi kot gmbar yg gila2..sjak aku diploma,,aku dah kumpul gmbr sebesar 16gb sejak aku satu kelas ngan dorang :)

Cik Jari said...

waaaa.....gamba korang cantik..saje je kan tag.....nnti habislah terdedah muka suciku kat belog...wawawa....


thanks tagging...nnti akan difikirkan...


all the best beb

tqa said...

aku selalu gagal la klu join contest :(

tp nnti aku free aku try. thanks tag cak!

Shazmiey Abdurahman said...

cj : hahaha..thanks cj..harapnya bole memang kan??hehe :)

Shazmiey Abdurahman said...

tqa::haha..ya bha aku pun try seja nih.hehehe..

NURUL NADIAH MAMAT said...

goodluck shaz.....
suka pic last.....
style rmbut same je.....ekeke.....

Shazmiey Abdurahman said...

nad :hehe..thanks.. erm..semua botak :)

NURUL NADIAH MAMAT said...

welcome.....:)
boleh nampak rapatnye hubungan frenship korang kat c2....
keep it up....

Shazmiey Abdurahman said...

nad : heheh.thanks.. tu la.rindu dengan member2..skang ada yang dah keje. smbung study pun campus lain2.huhhh :)

kimchisu said...

wahh.. cool giler gambar2 etu..slalu pompuan jek nk wat bintang2 ni..hebat ^^
hope menang nnt k

toyolkiut said...

wah..
memukau..
klau TK jd juri, sah2 bg menang dh ni..
hehe..

solo molo said...

ramainye budak botak...


> http://solomolo.blogspot.com/2011/03/satu-entry-jer.html

Shazmiey Abdurahman said...

kimchisu: heh..thanks! harap sgt dpt memang contest nih :)

Shazmiey Abdurahman said...

toyolkiut: heh..thanks! moga menang kan?! hehehe..klau menag,wahhh,syoknya!

Shazmiey Abdurahman said...

solo molo:: hehe..masa sem1-3 je botak sama2,pastu tu suma nak bagi rambut panjang :)

Henry Zackery said...

ramainye geng.. nice share :)

Teka Gambar Kembali Lagi

echah mashuri said...

pergh...dhla smua hnsem2/uhuhuh

Shazmiey Abdurahman said...

henry: heh..thanks.. harap2nya menang la :)

Shazmiey Abdurahman said...

echah: hihi..macam perli je :)

Ieyka Lovva said...

thanks join!nice pic..tp i amek 1 pic je tau..yg kpla rmai2 tuh.. ;)

Shazmiey Abdurahman said...

okehh ieyka! thanks! :)

Raji berkata said...

woah2 skin head
hahaha

Shazmiey Abdurahman said...

walaweyhh..takde la nak skin head..hahah..

Eman said...

weyhhh, baru perasan nama aku di tagged.
anyway, guwdluck bro!
;)

Shazmiey Abdurahman said...

hahah..okehh..ur wc.!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails