Wednesday, March 2, 2011

Busy Macam Tahek


alamak.kesian pulak tenok blog nih.hehe..aku mintak maaf la ye blog,aku sangat-sangat busy sekarang, minggu nih saja aku dah ada 3 test and 2 quiz.. Lepas tu aku kena kejar deadline siapkan projek IID  aku.. Nak conduct everything,kena cari material, nak sediakan booth,..tinggal 26 hari lagi dan my StevFlour is not ready yet..So,wahai blog,klau ko rasa ko dah berhabuk,ko pandai-pandailah bersihkan habuk tuh sendiri k..Aku memang busy sekarang..jadi ko harus sabar dan tabah seperti tuanmu nih(cehh,melebih2 pulak.!)

And aku rasa sem nih sem paling busy pernah aku lalui..fuhh,,asiment tak brenti, homework lain lagik.. Test n quizzes,nasib baik takda mid term.Pastu aku kena amek subjek statistics this sem..argh!demit,bangangnya otak aku dalam mengira2 nih!hishhh..

Hah!Guy, doakan supaya produk aku menjadi masa IID 2011 nanti okeh!! hihi..my productbase on Stevia herbs.. Klau korang taktau apa itu stevia plant,pandai2 la tanya encik google okehh!

Heh.oklah..nak chow.bye!

p/s:: ouh ya,weekend nih ada pc fair kat MidValley..jom ramai-ramai meriahkan Mid okeh!!!

12 comments:

Bulan said...

gud luck!

AiDa AzRyN said...

gudluck! XD

Anonymous said...

goodluck sayang..:)

- from me silent reader..

amry said...

tak tahu pulak aku blog boleh bersihkan diri dia sendiri erk. heheheh..aku pon sibuk der. takh apa yang aku sibukkan tak tahu la....

pst..ko ader peminat rahsia tuuuuuuu...hehehhee...jeles uuuu... :P

arep_lockermonth said...

bz nk wat cmne kn..janji update gak walaupon jarang..

nadzirah aqilah said...

all da best lah!!

Shazmiey Abdurahman said...

bulan::thanks!!

Shazmiey Abdurahman said...

aida::thanks la jugak ye.hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

anon::kan lebih kenalkan diri..sayang kamu juga.. :)

Shazmiey Abdurahman said...

amry::blog aku nih kretip sikit..dia bole bersihkan habuk dia sendiri.hehe.. ala, bukan slalu busy mcamni kan?hehe..sapa la peminat yg malang tu ye..anonnnnn..

Shazmiey Abdurahman said...

areph::klu ada kesempatan memang update la..klu tak,berhabuk la jawabnya.ehee..

Shazmiey Abdurahman said...

nadz::thnaks nad!! doakan saya menang IID tau!heheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails