Sunday, February 6, 2011

Facebook Hidden Secret!!

walohaa!!haha..wasup,.korang sihat ke wehh?! Rindu la kat korang.hihih..nih yang terus hupdate nih..elleh,aku tau la korang mesti tunggu entry aku nih..al-maklumlah nak jadi model aku kot?! hahaha.. takdelah...just kiddin okeh?

Emm,hari nih hamba nak share sumting dengan korang.ini barang hamba pasti akan bikin anda jadi sihat dan kuat.hihi..apalah aku merepek nih.hehh.okehh..takdelah..aku nak gitau korang sumting lah..iaitu pasal pesbuk atau nama komersialnya FACEBOOK.. Ada yang cakap facebook dah nak tutup bulan Mac nih kan?? hishh..taktau la betul ke tak..tapi kalau betul,memang Zuckerberg dah gila kot..Dah untung camtu pun nak tutup jugak??hihihi..Agak impossible la kan,lagipun dia dah banyak upgrade facebook lately and then nak close down..?? agak keraguan disitu.hihi..

Aku tau sangat yang korang nih dah addict dengan facebook nih..Walaupun dah lama facebook nih, tapi demam dia tak pandai berkurang,makin berjangkit-jangkit,kan?? hihi.. And then banyak la fakta dikeluarkan tentang facebook nih,,ada kajian pasal facebook dengan prestasi pelajar, pastu facebook jadi punca penceraian, facebook jadi punca dibuang kerja and banyak lagi kan?? 

But apart of it, ada jugak kebaikannya,contoh, Dato' Vice Chancellor kitorang(UiTM), ada facebook sebagai medium interaksi between students and VC.. So, semua aduan pasal UiTM boleh directly diadukan kepada dia kan?? lesser third party,lesers miscommunication it is kan?? 

Tapi,,yang aku nak share dengan korang lagi syok dari apa yang ku gtau kat atas..heee.. sebenarnya,selain daripada Facebook nih ikut colour bendera Israel,dia ada agenda tersembunyi..Nak tau? okeh2,,aku gtau,cuba korang masuk laman web facebook..ok dia kluar macam nih kan?? 

kalau korang tak dapat yang camni tatau la..buang laptop tu..

Pastu,cuba tengok kat peta dunia seblah dia tu,,and cuba tengok hidden message yang tertulis kat map tu.hihii..kalau malas nak decode message tu,hah,tengok kat bawah tu.

hihii,nampak tak apa yang aku nampak??hehehe


Nak nampak lebih jelas?? biar aku kasi jelas sikit tulisan tu..hihihih..kalau tak nampak jugak tak tahu la,beli cotton bud cocok kat mata tu hah biar kasi terang sikit..hahah!


Facebook:: SEX,hahh,nih yang belajar hari-hari kalau
asyik muka buku je.hihii

hahh tu lah,korang tak perasan kan?ihihi.pesbuk nih memang ada-ada je..haaha.okehh la..saja je tu nak share dengan korang..papun,gunakan facebook dengan sebaiknya, jangan salahgunakan, jangan biarkan facebook jadi punca pergaduhan and so on la..kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi okehh!!zassss!



p/s::kalau facebook nak close down,terpaksa pakai yang DrRozmey punya social network tu,haishh.tanak aku!

10 comments:

sembil9n said...

COol!!

zikeryhassan said...

terpulang pada kita gak nak guna kemudahan ni kepada jalan yg betul atau sebaliknya

arep_lockermonth said...

hoho :P ye ke!! tak tahu pon!!

Shazmiey Abdurahman said...

af9::sex is cool,i know it..hahah!!

Shazmiey Abdurahman said...

zikery::saya setju belas ratus persen.hihihi..

Shazmiey Abdurahman said...

areph::hihihi...tak tau ke?? hah..baru tau skang.hihih..jangan gila seks suda.hihi

amry said...

kebetulan jer tu....
apa2 pon aku tak addict sangat ngan FB ni. haha

Shazmiey Abdurahman said...

amry::haha..kebetulan je..takdelah betul.hihih..

Kudin Nz said...

uish,bole jd sampai mcm tu skali kew..haha

Shazmiey Abdurahman said...

alamak kudinz:: its just a stupid defination la..tak bawak maksud apa2 pun.hihihih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails