Monday, February 7, 2011

Ambi Pur Hot!

Slalu nampak kan iklan ambi pure nih kat tv..hehe..tapi kalau kita dengar Ambi Pur, mind set kita akan cakap Ambi Pur mesti pewangi untuk kereta, ta pun untuk rumah kan?? And so on la..hihi.. Ambi Pur nih kalau letak kat rumah memang best jugak..Kat umah aku pakai lavendar.. tapi skang dah pakai Glade..hihi

Huhh,tapi skang Ambi Pur nih dah moden,, kalau dulu just untuk attract tetamu kan dengan wangian2 yang best, tapi sekarang kepada macik-macik yang lom ada boyfriend, saya sarankan macik-macik sekalian pakai Ambi Pur nih... sebab kenapa?? Cuba tengok iklan kat bawah nih..hihihi



hihihi..iklan Ambi Pur..

macik nih bila pakai Ambi Pur nih
lelaki muda pun terpikat.haha

adohaii..Ambi Pur nih tak boleh ada
kat Mesia..susah nanti

waw..macik nih dah gatal nampak.gigit2 lagi.hih
sikit lagi nak lovebite.haha!!

hihi...tengok tuu,Ambi Pur dah keluarkan wangian yang baru tau!! Bukan lagi untuk letak kat umah,tapi untuk boipren baru.hihiihh...tapi kalau korang tengok Ambi Pur nih sebenarnya untuk toilet la..hihiii.. tengok tu dia cakap kat bawah iklan Eau De Toilette..hihi, Eau dalam bahasa french is Air, Toilette tu toilet la,,so cecair pewangi untuk toilet..tengok tak macik tuh bawak alat pembersih jamban kat umah korang tu.hihihh..

Tapi kalau korang nak attract jugak boifren korang,hah,sembur je cecair toilet nih kat badan korang..hihih.mesti jadik cam iklan kat atas nih..barulah hawt!! kah kah kah!



p/s::Aku pakai White Musk For Men, kat bawah tu dia tulis Eau De Toilette Pour Homme..(takkan la aku pakai cecair toilet untuk lelaki,cesh!)

8 comments:

arep_lockermonth said...

haha :P nice one! cool!!nak tergelak pon ade!

kau kesah ke?? said...

huh kalo aku cuba g kelas. meletop!

amry said...

hahahahaha. gambar2 iklan yang tak boleh blah. aduyaiii

Shazmiey Abdurahman said...

areph::hihii..comel kan..i la model tu.hihih..

Shazmiey Abdurahman said...

megat::jagann!!mati nanti!!hihi..

Shazmiey Abdurahman said...

amry::hii..lucu kan??hihih..

nadzirah aqilah said...

perhghhh... jan ko kasitau org.. sya suka perfume lelaki.. hahaha...

Shazmiey Abdurahman said...

nadz:: ko gila ka??heeheh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails