Wednesday, February 16, 2011

Addicted to Pics!

wahh..

dah lama siot tak update blog buruk nih..hurm..sorry i've been busy lately.. as u know, i already got my slr camera, so most of time aku dengan camera aku skang..heee..memang addicted nih tau!hehee..sorry la for  jarang update..kesian la kau blog,dah la buruk, makin buruk.heee..ok2..nak share dengan korang some of pics aku amek lately..klu hodoh tu sila bagitau k! erm..do need your comment for space of improvement..okehh?? enjoy those pics.thanks.



lawatan academic.

lawatan academic gak

my classmate gila kemra!

my very first light trail

my anak buah :)

my anak buah jugak. nama dia mamat,tepi tu nama manja!

nih anak buah gak..nama dia yuyun..comel kan??cam uncle dia.ehe

my old fren nih.skang my junior..

masa nih kat kulai johore ari tu :)


p/s::macam ada orang nak baca blog aku nehh.hehe..pssstt,.sapa nak photoshoot free pm me okeh??!! srius!

33 comments:

arep_lockermonth said...

semard ah gambr2!! cam ape pakai nih!

Shazmiey Abdurahman said...

areph:: pakai cam canon eos500d.. :) still blajar lagi nak..masi hingusan lagi..arep ada cam x?? klu x bole outing sma2 :)

arep_lockermonth said...

hehe :P arep tahu!! saje nak tnye!! sebab arep jeles T____T..huwaaa! nak jugakkk cameraaa!!arep tade camera la!! gambr yang shazmiey amik dah ok da!cunn..

houri said...

keep learning geng..hehee. kami support ko dr dpn n blakang tepi kiri kanak okeh!!!

kau kesah ke?? said...

aku pon suka gambar-gamabr ni.

efa said...

waah....cantik semua pic like =) tmbh2 pkai kamera dslr tu lg2 lah like huhu erk nk2 photoshoot tp nk suh aja guna kamera tu aja boleh?ahahaha

nadzirah aqilah said...

waa.. dah ada kamera slr bha ko... jeles ya amat nie... sya tetap menggagumi pic yg diamik oleh kamera tersebut..

uitt.. bila ko sampai kulai wey?? xgtau pun... kampung sya d kulai bha tu...

Kudin Nz said...

wei,nk photoshoot jugk.. :D

Shazmiey Abdurahman said...

areph::alamak..kembang hidung aku.heee..takpa2..nanti bila dah ada bgtau tau :)

Shazmiey Abdurahman said...

nis::jgn la dari tepi..mcm len sya pula dari tepi.ehehe..dari depan donggg..

Shazmiey Abdurahman said...

megat::ampa bila dok nak jadi model aku lak?

Shazmiey Abdurahman said...

nadz::hihii..aku masi blajar bha nih nadz..byk lagi mo improve..masi blum pandai ambil angle2 yg best.hihih..nnti ko kawin sa photoshoot ko ahh..:)

Shazmiey Abdurahman said...

efa::adeshh..macamana tu??nak kemre je, sapa nak amek jadi fotografer dia..nak sendiri2 je ke??hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

kudinz:: nak ke?? siyes nih wehh..bukan maen2.

nadzirah aqilah said...

adididiiiiiii... apa ko bilang? sa kawen???? adeiiiiii..... nanti sya pikir dulu mo kawen ke x.. hahaha..

tapi kalau sa guna ko jd photographer ko wajib bg free ah!! hohoho

Shazmiey Abdurahman said...

hahaha!!wajib ka free?? aisemenn..tapi klu gmbr2 dia nda cantik.,ko jgn marah ahh.hehehe..

Shazmiey Abdurahman said...

hahaha!!wajib ka free?? aisemenn..tapi klu gmbr2 dia nda cantik.,ko jgn marah ahh.hehehe..

nadzirah aqilah said...

errr.... kalau gambar xcantik boikot tu namanya... uitt.. jan ko temberang gambar nda chantek aaaa.... kamera dslr punya pic sume gempak.. lagi2 lau gambar ada sya.. lagi ngancam bha tu... lalalalalalala

Shazmiey Abdurahman said...

hahahaha..aku pun mula2 ingat mcm tu nadz... tapi bila ada slr cam bru ko tau cerita sebalik dia..kemra biasa sm slr sama seja..yg penting tu teknik dia..klu teda teknik,pastu wrong timing...teda beza pun sm kamera biasa..cantik lagi kemra henpon.hehee..

ouh..mo ada mukak ko jua ahh bau cantik.ok2,nnti klu ko kawen roger2 la bha.heheh..

Yujin said...

nice pic... :)

efyna.pinkladies said...

dslr.. best nyee

syeRAWRR bieber said...

nice ouhh! waa nak juga photoshoot. tapi kite dok JB laaa. hohooo :(

Shazmiey Abdurahman said...

yujin::thanks!glad to hear it! :)

Shazmiey Abdurahman said...

efyna::beli la :) hehehee..

Shazmiey Abdurahman said...

syera::hee...alahai.dok jauh sgt la syira..klu area kl,selangor n seremban ok gak.hee..

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh, cunnn lar pic! (^^)v
dlsr kn, nice2!

Shazmiey Abdurahman said...

lcb::hihi..yepss..pkai slr.. :)

amry said...

pandai gak ko snapping shazmiey...gambar kat jaan raya tu best.
pinjam kamera leh? hahaha

Shazmiey Abdurahman said...

amry..hihi..blaja ckit2,bru 2 minggu bejinak2 dgn slr camera..hihi..bole je..tapi sewa,amcm? nak? hahah!

F.I.C.K.R.Y said...

Aku paling tertarik gambar light trail tu. Lawa dan cun seksi.

Shazmiey Abdurahman said...

buat la light trail tu..seronot tau..hehhee...tpi byk sgt lampu jalan,so ekor cahaya tu kureng ckit..

si para para said...

gamabr gambar itu sangat cun~

Shazmiey Abdurahman said...

para2::hoho..dok tgh blajar amek gambar skang..hihi..thanks for comment yeah~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails