Tuesday, December 14, 2010

♥ Surat Cinta ♥

Anda ingat masa zaman sekolah anda masa anda bercintan-cintun gatal-gatal kirim-kirim surat..hehehe. hehe..mari baca surat cinta nih:: hehe...pandai-pandai la korang zoom okehh??hehehehe::



picture nih aku rembat dekat ohtidak.com..hehehe.. korang dulu mesti selalu buat gini kan?? elleh, korang mana nak mengaku skang..heheh,,entah-entah korang buat surat cinta dulu siap letak bedak lagi... siap buat pantun-pantun lagi..heheh..


aku bercakap berdasarkan pengalaman pengamatan okehh,hehehe..siap main i lap you,you lap me lagik kan??hehe..hehe..takpun pen merah pen biru, you mara i lap u.. ada lagik, pecah kaca pecah gelas,lepas baca sila balas...hehehe...pastu simpan surat cinta lagi.. Nih lom lagi surat adik angkat,kakak angkat,abang angkat..hahaha!! Macam kakak aku cakap, ko nih tak cukup kakak ke sampai nak angkat-angkat kakak orang..hehehehe..

Papun,teringat pulak zaman sekolah-sekolah kan dulu,buat surat cinta, main-main,,hahah..alamak..rindu masa sekolah rendah lah.hehehehe...




p/s:: aku dlu moden,propose orang tak pakai surat,pakai email okehh!! (tapi rejected!uhuk!)

22 comments:

arep_lockermonth said...

haha :P..pakai email senang cikit..kalau tulis surat x pasal2 kene rembat ngan ohtidak.com.

haha :P

syrupmasin said...

haha..tulisan gile csntek :D

efa said...

surat-surat ni...mana da...hoho..tak pernah bercinta kot time skolah hahaha :)

Eman said...

errrkk, terkedu aku baca surat tu.
tp dulu ada pantun feymess.

PECAH KACA PECAH GELAS,
HABIS BACA HARAP BALAS.

zaman dulu kala laaa.
;DD

nadzirah aqilah said...

hahaha.. gelak sendiri bha sa... adididiiiii... ko pun begitu dulu kan? jan ko tipu... bilang ma sa, berapa kakak yg ko angkat tu??

Shazmiey Abdurahman said...

@areph::hehe..tu pun klu budak tuh pndai main tenet..hihiih..elleh,areph pun dulu suka main surar2 kan??

Shazmiey Abdurahman said...

@syrup::hihih..kesian la budak nih ko ejek.hih.

Shazmiey Abdurahman said...

@efa::wahh.,effa budak baik.hihih.

Shazmiey Abdurahman said...

@eman::hihih..mesti ko dah biasa buat surat3 camni kan??hihi..

Shazmiey Abdurahman said...

@nadz::jan bha ko olok sa..hihi..masa keccik2 dulu memang la.skang manada suda..hihi..

chuu said...

kahkahkah., law0k2., sumpah x penah buat bende ni kecik2 dlu
@__@

Shazmiey Abdurahman said...

@chuu::hihih.mlu2 pulak chuu nih..hihih..

nekkenproject said...

huakakakakakkaakkakkaka....... :P

Shazmiey Abdurahman said...

sabar doh!

Bazilah said...

oh tidak! macam surat aku je nih, celah mane pulak diorang dapat ni kah kah kah.

amry said...

aku duu sanggup g sekolah kul 5.30 pagi. tak der sap g kat sekolah waktu tu. g awal semata-mata nak letak surat kat bawah meja aweq yang aku berkenan tu. hahahahahahahahahahahahahahahaha...suka nya aku ingat benda tu balik...best la entry ko ni...nak gelak lagi...hahahahahahahahahahahahha

hani apandi said...

naek semput saya baca surat budak ni.mane fulstop dia? haha,kecik2 dah "twija" cakap orang sarawak.:P

Cik Jari said...

hahhahaha....gedik giler....siap jeles lagi tuh....kecik2 dh sayang-cinta...yeks!

ingat!
kalau syg saya,jgn bergurau dengan sikin....bertepuk tampar je takpe!
hahhahahahhaha

Shazmiey Abdurahman said...

@Bazilah::kalau tu surat ngko,so, ko kira sentimental la nih.hihi

Shazmiey Abdurahman said...

@amry::hihiih..romantik gila ko doh! hihih..aku tak lah smpai macam tuh..hihihihih.

Shazmiey Abdurahman said...

@hani::hihih,,budak nih sangat besemangat masa tulis surat nih,dats y la..hihi

Shazmiey Abdurahman said...

@CJ::mcam surat ngko je nih..hihihih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails