Thursday, December 9, 2010

My Birthday:: Feel Reborn!!


erm..today is my birthday..hehehe.. i was born back 21 years ago..09th of December..year of 1989.. erm,katamak aku, aku keluar tepat-tepat masa azan maghrib kedengaran.. Yepp, tu mak aku bagitau.hehehe.. kalau nak tahu lagi lanjut, nanti korang temu ramah la mak aku okehh??hehehe..


Hoho,erm,apapun, aku nak nyanyi lagu birthday untuk aku sendiri. edisi syok sendiri.uhhhh..♩♪♫♬


♪♪Selamat Hari Jadi,♫ ♪ 
♫ ♪ Selamat Hari Jadi,
Selamat Hari Jadi Sarepdol,♪♪
♪♪Selamat Hari Jadiiiii.♫ ♪

Aku memang slalu jarang sambut birthday ngan kawan-kawan aku sebab aku punya birthday betul2 masa cuti..kalau masa sekolah kira oklah,hehe..nih,masa cuti sape nak sambut birthday ko,??? semua org sebok cuti,takpun sebok BW..ye tak??hehehe..Papun,walaopun hari nih birthday aku, aku takkan lupa untuk BW macam biasa..hehehe..thanxs la kepada sesapa yang wish aku,ehehe..ramai jugak yg perasan yg hari nih birthday aku dalam entri smlm yang pasal biodata tu..klu blom baca, nih link dia.

erm..untuk birthday nih aku nak 2 benda je skang..hehe..nombor satu ipod touch nombor kasut supra yg mcm kat bawah nehh..hehehe..



 aku nak ipod nih lahh!! arggghhh..tunggu aku baham ko!!

kasut supra nih dah lama bertakhta kat hati aku..tunggu jugak
aku baham ko!!!errgghhh!!hehe..


Tu jelah,malas nak penatkan korang baca panjang-panjang entri nih..hehe.al-maklumlah kan hari nih birthday aku..hehehe..so,kali nih baiklah,tanak seksa korang baca entri panjang2..heheh...and oleh kerana hari nih birthday aku,aku nak sponsor korang makan kek..,nahh,amek la kek kat bawah tuh..heheh..


silalah makan kek di atas..hehehe..im 21 years old already!! yux!!

p/s:: heheeh..wehh,,mana hadiah korang kat aku??!!hehe.



50 comments:

the daten here said...

happy birthday shazmiey:)
semoga panjang umur n murah rezeki yee..

hadiah nah
:)
ikhlas nie

Joy Norin said...

happy bday..sama ngn my baby..
copy text selamat hari jadi tu ya...comell

syrupmasin said...

happy birthdayy..wowo..dah tue nih :D

Shazmiey Abdurahman said...

daten:: hehehe..i love you gift..thanks :)

Shazmiey Abdurahman said...

joy::hehehe..happy birthday anak kakak :) moga anak akak jadi insan yg berguna utk bangsa,agama n negara :)

perindu_خلافة said...

Sanah Helwah Shazmiey~
BarakALlahu feek ^_^

Shazmiey Abdurahman said...

syrapmasen::adeshhh..umo makin tua tapi jiwa menten muda..tu yg penting.hhehe..

Shazmiey Abdurahman said...

perindu::thanks ye perindu :)

mr.curly said...

hepi besday..moge pe yg dilakukn diberkati..amin!!!

Shazmiey Abdurahman said...

mr curly::trimas byk2 bro!! majulah blogging utk negara.hih.

A.D.A.M. said...

Happy birthday! Same, cam birthday adikku la. :) May Allah bless you!

Shazmiey Abdurahman said...

adam..thanx..hehe..wish gak hpy birthday utk ko!! ihhh,ramai jugak yg smbut birthday hari nih.hehehe..

Cik Jari said...

mana kek bentuk kunci?
ececeh...dh leh dpt kunci kebebasan la katekan....:)


selamat hari kejadian..muge segala yg diimpikan akan menjadi realiti....:)

fairuzhani said...

happy birthday lah ye! nampaknye gua memang muda laagi! hahahh

A.D.A.M. said...

Thank youula. (Jawab utk adik aku)

Tu la pasal. :D Btw, mane kek utk aku? Ko patut bagi kat aku, aku tlong makan utk adik aku. hehe

Shazmiey Abdurahman said...

adoihhh..umo meningkat tp jiwa menten muda remaja.hehehe..

Shazmiey Abdurahman said...

cik jari::haha..aku lupa bgtau tukang buat kek tu spya buat kek bentuk kunci.hhehee..btw,thanxs jari!

Shazmiey Abdurahman said...

adamm::tuuuu kat atas..nampak kek kat dlm post tuuu.heheh.ada 2 tingkat lagi..makan la tingkay yg atas tuh.heheh..siap ada brandi lagi klu ko nak.hahah..

zahra pazim said...

epy bsday! anda sudah tua! sila lihat cermin takut2 dah tumbuh uban. LOL. :p

Shazmiey Abdurahman said...

zahra::ahah!!uban xbole ckap!!kat blog nih uban2 tuh sensitip..heheh..

nuriz said...

slmt hari jadi sarepdol hehe

Shazmiey Abdurahman said...

nuriz:: sarepdol ucap terima kaseh dengan nuriz.hehehe..sarepdol dah xjadi samseng kampung pisang.hehe..

zahra pazim said...

hahaha. ok2. kalau macam tu cuba cek kot2 ada kedut2 kat muka tu. :p

NorafifahRoshman said...

selamat hari jadi ! selamat hari jadi ! selamat hari jadi ! :)
happy birthday 2 ue . huhu ..
nahh ! aku hantar kek dari Sabah ! :) haha .

http://www.ajsmoonlightbakery.net/yahoo_site_admin/assets/images/Courtneys_21st_Birthday_Cake.198215556.jpg : kopi pasta dari google. haha . :D jan marah tauu . :)

Shazmiey Abdurahman said...

zahra::nasib baik la aku pakai loreal men..kedut2 pun hilang..wakakaka!~ heheh..gurau saje..heheh..

Shazmiey Abdurahman said...

norafifah::tgh menikmati kek itu..hak hak!~ jatu air liur aku..

nadzirah aqilah said...

wish hepy besday kat cnie gak..

hepy besday shazmiey...
sa ingat ko ni budak2 kecik jak (means muda banyak dr sa) rupanya lebih kurang aku umo ko nie.. adididi...

semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki... (^__^)

Shazmiey Abdurahman said...

nadz::haha.. i love your thoughts.hehee..ya bah.lebi kurang ja umur kita nih.hehehe... insyaAllah.. ehh..kurang sumting doa ko tu..doakan aku supaya aku dpat jodoh cepat2.hehehe..

mRa amira said...

YEAY!
KITE SEBAYA!
HAPPY BIRTHDAY! ^^

Shazmiey Abdurahman said...

kita sebaya kita serupa..hehehe..

Sallehudin Said said...

Hepi Bufday !

omurice said...

happy besday boy!!!...dah tua pun...

Shazmiey Abdurahman said...

sallehudin::thanksalot..pecaya atau tak..hari nih betol2 hari betuah aku :)

Shazmiey Abdurahman said...

omurice::thanks!!hehe..umo tua..jiwa muda..hehe..

Eman said...

WOAHHHH!!
Hepi Bufday wehh!
daa besar panjang en ko. dedulu kecik jek, skrg daa besar. AHAHHHAA!!

semoga ape yg ko teringin nak utk bufday ade sugar mummy yg sponsor ko.
;DD

A.D.A.M. said...

Nda mau aku. Ko ni. haha.

LinRosLy said...

Salam...

Ala Ciannya...Tak Dapat Sambut Yer... Kak Lin ucapkan "SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR" Semoga Di Panjangkan Usia Di Murahkan Rezeki Beroleh Kesejahteraan Dunia Dan Akhirat..Senantiasa Diberikan Rahmat Dan Hidayahnya....Aminnnn....

iszieylyanziy said...

hepi besday!!! dah tue,,hehehe :P


JUSTFINE :)

Shazmiey Abdurahman said...

eman::ouh dulu2 aku kecik rupanya.hehhee..tak sangka dah besar panjang.hheh...mak datin nak sponsor aku kete terus,,bukan ipod n kasut je.hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

adam::sdap bah tu.heheh..makan la.sila2.hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

kaklyn::thanks ye kak doakan aku..sangat hargai semua doa sekalian :)

Shazmiey Abdurahman said...

isziey::thanks :) yg penting jiwa masi muda.hehe..

eiela said...

hepi birthday,,moga panjang umur, murah rezeki dan senyum-senyum selalu..

Latest Entri :
Kena Denda Gara-Gara Bergaduh Depan IPD

FasiHaH SupiaN said...

terlambat singgah balas pulak..
happy birthday!!
may you be blessed! :)

Solihin Zubir said...

selamat hari lahir..
smoga panjang umur murah rezeki..

amry said...

happy befdayyyy.... :) nak jamu kami ngan kek dalam gambar tu erk? apa kata ko baham dulu ipod n kasut dalam gambar tu...kekeke

Shazmiey Abdurahman said...

eila::hhih.insyaAllah.thanks..

Shazmiey Abdurahman said...

fasiha::its ok.heheeh.thanks.

Shazmiey Abdurahman said...

solihin::thanksalot. :)

Shazmiey Abdurahman said...

amry::opcoz.hehehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails