Wednesday, December 8, 2010

Dunia Blogger!

mari kita lihat carta dibawah, hari nih cekgu nak ajar jam dan waktu,hehehe:

24Jam Dunia Seorang Blogger Penagih Tegar


wewwwiittt...hidup ini cuma ada siang dan malam, dan siang dan malam saya cuma ada 2 benda paling utama sejak saya kenal dunia blogging.hehe..online dan tidur.heehhee..

korang lak cemana??heheehe..korang jangan nak tipu la,korang punya kaki lagi berurat dari kaki aku sebab korang aku tengok 24 hours blogwalking.hehehe..terutamannya Incik Eman, Cik Jari, Hazwan, Zaerr, Budak Nakal dan yang len2 la...asal je aku baru nak setat BW, korang dah BW..aku rehat, korang pun masih gak BW..konferm kaki korang dah keluar urat-urat..hehehe..bak kata P.Ramlee, urat dawai tulang besih dek BW hari-hari.hehehe

Apa-pun, majulah blogger untuk negara.hehe


p/s:: kan best kalau ada kementerian blogger.hehe.(merepek lagik,puiikk)

24 comments:

nohfee said...

hahaha. aku tmbh satu lagi

online, tdo, + MAKAN.
MAKAN is a MUST. hehehe

Shazmiey Abdurahman said...

haha..tp makan tu aktiviti minor.hehehe..

AiDa AzRyN said...

bw jgn xbw.. ;D

Shazmiey Abdurahman said...

hehehe..tau xpe..

Nabilah said...

haha . anak dara jangan wat gini .

Nabilah said...

haha . anak dara jangan wat gini .

cikida said...

hehe,,cuti2 ni brulah rjin nk bw..klw x,,xde mse sgt,,huhuuu,,

Shazmiey Abdurahman said...

nabila::hehehe..anak dara klu buat mcm nih nnti tak laku..hehe.

Shazmiey Abdurahman said...

nabila::hehehe..anak dara klu buat mcm nih nnti tak laku..hehe.

Shazmiey Abdurahman said...

cikida::ye kan..nasib baik cuti..klu dah bukak sem blik..klu masi gak mcm nih..konferm out!

zureen said...

haha.. comel!

Shazmiey Abdurahman said...

zureen pun comel!!heheeee..

tqa said...

aku selalu rasa teda masa! adoi. ntah apa seja aku buat. pening aku pikir. mau lyn hp, belog sendiri, belog org, fb lagi. movie pulak! stresss T___T

Cikbelog said...

bila dah layan blogwalking memang susah nk stop.hehe

Shazmiey Abdurahman said...

tqa::hahah.anduk bha.take time bah..hehe..aku klu free2 suda mlas online, memang aku tidur jak la tu.hheeh.

Shazmiey Abdurahman said...

cikbelog::memang macam tuh la gamaknya..dah addict.heeh.

Siti Wardah said...

hahaha . online lgi bnyk :D
pastu tido :)

Shazmiey Abdurahman said...

hehee...betol2!

Franky Boy said...

saya setuju.. :)

haniey said...

aa tau xpa..kalu boleh keja nk wat blog je,sampai tido pn xcukup..hehe
laki xpa boleh bgn lewat..

Shazmiey Abdurahman said...

franky::hehe..betol kan?hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

haniey::tu la..sanggup semata2 nak bw..heheh..

Cik Jari said...

haha..
a'ah weyh..dulu 2 giler pulun..sampai tak cukup tido...mmg kencang lah berBW demi sesuap nasik....tapi skrg nih lebih bny ms tido n rehat sbb line tenet berbayar...dulu2 guna free wi-fi je...

p/s:nak jadi bendahari d kementerian blogger boleh?

Shazmiey Abdurahman said...

hehehe.aku pulak masa cuti nih je lah rajin sket..masa study.,kejap2 je.hehhe.. bole je jadi bendahari.hehe..tp takdak gaji..ko nak?hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails