Wednesday, December 8, 2010

Bikin Hati Panas!

aku betul-betul heran la budak nih..

''jom buat tagged biodata!!''

jom buat tagged biodata!! baca betul-betul!! ..dalam ayat tu ada aku mintak ko follow aku,?? perrghhh!! lain kali baca betul-betul, mata letak kat lutut ke... Perrrggghhh,  takpun otak letak kat kaki..adeshh.. Aku dok2 je happy-happy jenjalan, steady je,skang dah panas..Kalau kau malas aku jalan kat belog ko, apa lagi,private la..,habis cerita..suka hati ko je men tuduh-tuduh suru ko follow aku..wadepik!!  tuduh-tuduh biar berasas... Aku tak penah pun suru orang follow aku.. pellis la! kalau ko nak follow, follow la, kalau tak nak follow,ada ku paksa ko.,ada aku bgtau ko "pelis folow aku"??pergggh... 

Hurrgghh..aku malas nak pikir..sebab benda ni...

Bikin hati panas!



p/s:one of my weakness..cepat panas baran,sorry for bad word.its just an expression.. btw, aku pun dah mabok-mabok laut.perghh.

14 comments:

Syat0za said...

sabo sarepp.. sabooo.. dugaan berblog..huhu

Shazmiey Abdurahman said...

tgh istigfar byk2 nih...huhhh..dugaan..cobaann..

syrupmasin said...

wowo..marah gile nih..lek2 :)

Shazmiey Abdurahman said...

steady je.pndai ok lah jugak nnti..

siti nur kaxzmilah said...

uina~ jan ko panas genk~ chils bha~ ^^,~ ko iggy jak tu urg~ :D~ sabr ko ya~

Shazmiey Abdurahman said...

ketek,kin panas ehh tadi..tpi ok2 suda..wuihh,lama nda jumpa ko ohh..ko d mana??

ekin said...

soba sarep . .steady je . .

ekao pon sruh aku steady kn tadik ?

heheh ! chills :)

ZWAN SABRI said...

nah! amek al-quran ni.. sila baca okay..
kompem satgi x marah2 dah.. ;)

perindu_خلافة said...

kadang² sebagai blogger kita boleh belajar makna bersabar utk certain² case.. ecececeh, >_<

biar kan je la dia! mgkn hormone x stabil skrg ni.. so kita yg ok ni chill je yarkh~ happy blogging ^_^

Shazmiey Abdurahman said...

ekin::heheh..tu la,suru org chill, tp diri sendiri xchill.hehe...

Shazmiey Abdurahman said...

zwan::ayatnye mane??heheh..

Shazmiey Abdurahman said...

perindu::yerppp..lom biasakn diri lagi..im new so masi cepat terasa..hurm..goin to fix my bad habits :)

nadzirah aqilah said...

bhaaa... knapa ko?? tenang2...

Shazmiey Abdurahman said...

heheh..lupakan la nadz.heeh..tgk muka ko terus cool blik.heeh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails