Monday, November 8, 2010

Demam Konvo!






erm..ari nih gatal nak google picta pasl konvo.nak tau kenapa..hari nih genap la tinggal 22 hari gua konvo.. dan gua konvo bukan alang-alang..sebab satu family gua datang dari Sabah.. hehe..bukan semata-mata nak tengok aku konvo, tapi family trip pegi Makasarr. Sekali tuh singgah la tengok aku konvo..hehe


 macam best pulak kan..tengok tuh..siap ushar video agi..memang excited la!

Pda hari tuh, aku akan pakai selempang pink(yg macam ratu-ratu cantik tuh pakai) sebab nama aku kan dipanggil  sekali dengan anugerah yang aku dapat... tak sabar la pulak... Penerima Anugerah Naib Canselor, Sharif Azmi Bin Abdurahman.. and kira bertuah la jugak, kalau budak2 yang nama dia sekali disebut dengan anugerah dia dapat akan terima tepukan gemuruh.arrgghh!! tak sabar! heh.. yelah..tak sia-sia aku belajar( eh,blajar ke jugak?).. Walopun aim aku untuk last sem tak dapat tapi masi cukup la melengkapkan DL aku enam semester.

aku akan pakai macm dia pakai tuh.cuma org dlm pic ni budak master
and yg bg skrol tuh dia SPB Canselor..aku mybe Pro je kot.

Dan yang pasti aku gemuruh tunggu hari itu.heh. ouh ya.. aku cerita nih bukan nak buat korang cuak. heh. Cuma aku nak share kegembiraan gua sama lu orang.. ye lah..kan aku nih duda, hari-hari bahagia nih takkan nak share dengan batu, so, aku share la dengan korang..hehe..

 ini masa nak on da way masuk dewan..kena baris ikut angka giliran..aku nnti 1042

ouh ya..angka giliran aku no 1042...maksud dia aku kena tunggu 1041 orang sebelum aku dapat naik and terima skrol aku.huhhh,..and urusan lain dah setel..yuran dah bayar..just tinggal amek jubah.. aku amek jubah hujung bulan nih 29hb.. Aku konvo 2hb..huuhhh..lama lagii..cepat la masa berlalu.. tak sabar nak jumpa kawan-kawan masa diploma dulu.. Kawan-kawan yg slalu buat aku mabuk..haha..

Aku dah setelkan tentang fotografer.. .just tunggu nak bayar duit muka je lagi..nasib bek la dia mintak RM100 je utk duit muka..tapi utk final payment pulak pening nak pikir..mana nak cari rm400 lagi nih..Nuffnang belom bole cashout agi...pening2.. kalau ada sesape yang sudi nak taja gua, terima kasihlah banyak-banyak..haha.. Erm.. RM500 untuk unlimited photoshot, pastu ada bookstory 40 pages and picture besar skali dengan frame. Entah, tapi aku rasa macam mahal la kan??erm..lupakan..

 Erm..tapi aku tengok ramai jugak kawan aku yang tanak datang konvo..aduihhh.. kot-kot ni lah first time and last time ko pegi konvo..betul2 takda spirit..hampeh..hehe
Cuma problem yang blom setel adalah tempat tinggal..aku call try hotel UiTM ,and dia cakap dah full..alamak, hampehh..cemana nih..klu Intekma Resort tak sure agi..ingat nak call esok lusa.. Sidang konvo aku tuh pagi, kena ada kat Menara SAAS tuh lebih kurang pukul7.30.. takkan la aku nak gerak dari Rembau pukul 4 pagi kan?? hurrrmm..poning2.. nak graduate pun  susah jugak kan?

and masa aku gooogle gamba2 konvo, terjumpa la jugak blog budak uitm yang akan konvo dengan aku nanti..wahh..seronoottt...hyper happy..!hahaha...anyway...buat semua yang akan menyambut hari graduasi serentak dengan aku...TAHNIAH AKU UCAPKAN!

erggggghhh...fever..masi fever..

p/s : dmam pun lusa exam.ohh shet!



20 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

1042 ? lamanya !

Shazmiey Abdurahman said...

tu la...hehe..seribu orang lagi sebelum aku.hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha sempat pegi blk tido kot

Shazmiey Abdurahman said...

kot2... bila bgun sidang dah tamat..suma org dah hapy dgn skrool masing2.heheh

tqa said...

congrats cak! best nya dpt award :)
terbaek la kau!
maybe aku nda dpt tgk ko konvo wuwu. aku balik 28 kot lepas abg aku konvo

Shazmiey Abdurahman said...

hehe..thanks.. awal jua ko blik.huk huk.nda puas.

Amri Rani said...

Tahniah broooo......

Hanida Lavida Moss said...

congratulations! :]

nadzirah aqilah said...

waa.. congrats2.. sia pun br jak lepas konvo nie bulan 9 ritu..
mesti menghitung hari je ni kan... (^__^)

Shazmiey Abdurahman said...

amri::trima kaseh la daun keladi,kalau sudi datang la kombo skali.hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

hanidah::sama jugak la..terima kaseh daun kladi.. klu free,dtg la konvo nnti.hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

nadzirah:: hehe..wahh..ko suda jadi graduan..sa belom g.

Aefa said...

tahniah2.. konvo lepas kitorg vc yg sampaikan.. bangga gak dpt tepukan tu. hihih

Shazmiey Abdurahman said...

hehe..aefa..awak pun anc jugak ke?? wahh..mesti seronot kan trima skrol.heeh..

maCy said...

congrate ok ;D

Shazmiey Abdurahman said...

trima kasehh daun kladeyh..klau sudeyh, datang la lageyh.!~

asphaq said...

Tahniah! *baling bunga 1 plastik*

faizura rahman said...

sia konvo uitm jugak dulu! rindu nya!!
btw, musim konvo ni, jgn mimpi la nak duduk hotel uitm..awal2 lagi da penuh!

tahniah okey! pakai cantik2..amik gambar n upload tau! semoga kau tak jatuh atas stage nanti! hehe..gurau bah!!

Shazmiey Abdurahman said...

ashpaq:: ouh trimas la!!hehe..lain klai bunga betul k.hhehe..demand la pulak.

faizura::heheh!!ko uitm ka dlu?? hish..macam nda percaya..hehe..

faizura rahman said...

uitm shah alam lagi tahu! uitm dihati ku, always! *wink wink*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails