Thursday, November 25, 2010

Budak2 Sekarang..

hari nih aku dok syok2 tengok tv..tengok cite stuart little kat astro ceria.. Sejak dua menjak kat rumah nih, keje aku hari-hari tengok tv je..Kalau tengok tv cerita yang best takpe gak.. Nih tengok kartun... Ngko ubah channel budak-budak kat rumah nih aku teriak tanpa henti.Macam histeria.cet!! Nasib baik korang masih budak-budak, kalau dah tua sikit tadi memang ku lesing ko budak!!

tengah dok tengok tv tuh,, aku dengar bunyi air menitik.

tik.. 

tik.. 

tik ..

tik.....

Aku pun tengok lah..cett,,air..aki perati dekat-dekat,,air apa nih..kuning-kuning...cettt, air kencing rupanya! ceshhh!! anak buah aku kencing dalam seluar,tak sempat nak bukak seluar dia nak gi toilet..

"Yuyun!!! Kenapa tak bagi tau awal-awal?!!!!!  Kenapa kencing kat seluar???!!!!! arggghhh"

dengan selambanya anak buah aku cakap sambil tunduk-tunduk...

"Pacik, yuyun kencing kat kote..bukan kat sluar.."

CESHH!!! pandai menjawabb..errrggghh~

budak-budak sekarang..dah pandai ckp kote erk..pacik dia nih dulu sopan santun okehh!! sebut kote tuh tak berani,sebut kemaluan okehh!

heh,anak buah aku tak pancut macam
nih punya tinggi..hehe.*gambar perhiasan*

p/s:: korang dulu pernah tak kencing kat sluar masa sekolah rendah.kawan aku pernah.hihi..

17 comments:

stylistikajiwaizzieyshahzfiziey said...

dulu i kecik2 cakap 'burung'...hahahhaah

nadzirah aqilah said...

uinaaaa.. sensored la ko ni.. bhahaha...
brapa tu umur anak buah2an ko?

Eman said...

adeyhhh, adik pompuan aku lg dasat. malas aku cte jek. skrg dy daa nk masuk darjah 5. biasa laa ragam bdk kecik.
;p

Aina Fadzila said...

HAHA lawokk lawokk! tapi memang geram sat kan bila ada adegan canggitu. hee. dulu tak pernah kencing dalam seluar dalam keadaan sedar. masa tido pernah ar. hee. :p

Akmar Naqhi said...

budak2 zaman sarang mmg terer bab-bab menjawab nie..

AiDa AzRyN said...

haha~ >_<'

Shazmiey Abdurahman said...

style...::burung2 pun kira sopan jugaklah.hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

nad::3 tahun.. sa ada 16 org anak buah..hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

eman::tu lah...beza tol budak dlu2 ngan budak sekarang..huhh..

Shazmiey Abdurahman said...

aina::aku pun slalu..hehe..pagi2 katil dah bau semacam..heehe..

Shazmiey Abdurahman said...

akmar::tulah..lain tol budak2 skang dlu dgn zaman2 kita dlu..cehh..haha.

cet said...

hahaha..nasib le dpt anak buah pndi ckp~

arKue_ARIeFz said...

haha ;P
agak2 encik shazmiey...mase kecik ko camne ek??...

lalala P:

neway ni entry bru..bc ah lau free..

http://myamigosspace.blogspot.com/2010/11/makan-ati.html

Munirah said...

hahah!! sengal ;p

Shazmiey Abdurahman said...

cet::harap2nya jadi anak buah bijak la..hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

arkue::aku dulu anak solehh..hahha..

Shazmiey Abdurahman said...

munirah::budak2 skang..hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails