Sunday, November 7, 2010

Bibir versi Melayu.

aku ingat lagi masa mula2 aku ada blog..semangatlah konon mau speaking..konon nak improve english la..sekarang..perghhh..kemana semangat ke'inggris'an ku nih menghilang..adoihh..

tapi betul, inglis aku memang hambur..memang sedih..kalau kau dengar pun bole pengsan ko dengar... belum lagi mat saleh dengat..kalau mat saleh dengar...pergghh..konfermmmm ..sawan sepuluh hari tapi selang setiap 3 hari je lah..

tapi walopun kalau ditakdirkn english aku semmat giler nak mampus...tapi aku tanak macam orang dalam video nih!( video di ushar2 dari belog nih.:: incik ASHRAF)


ohhh,sawan kambing di ruma aku kalau dengar dia cakap inggris pra malay nih..argghh..macam nigga!! arrghhh..nigga yang tinggal dekat downstreet NY.. tapi aku tabek la jugak la mamat nih..berani dia nyanyi justin Bieber nih.. ehh..cemana nak sebut nih.. Baiber or Bibir??

Semmat la broo..ko la paling kacak dialam semesta nih bila ko buat gaya nigga macam tuh..bersi 1.0!

tapi papunn..aku suka budak ni..bole jadi artis rakaman aku nih nnti..tapi untuk lagu dangdut la nnti..


p/s::hehe..ermmm..korang suka tak Justin Baiberr @ Bibir nih?

27 comments:

ashraf said...

haaa.2nd video lg bagus dr yg 1st.haha..

tp aku rasa budak tu xmaen gitar kan.saje je.nice info.bdak kecik tu lg bbakat ok :)

Shazmiey Abdurahman said...

entah..aku tak pandai main gitar.. tp budak tuh macam betul je key dia..hehe..

Adeeya said...

haha lagu dangdut pun boleee ;p

Shazmiey Abdurahman said...

haha....adik nih klu dangdut dia suka..suara dia nih unik..haha~~

ahmad jo said...

haha...mmg justin bibir ni.. sejibik..! hehe

Shazmiey Abdurahman said...

heh..jb pun tabik klu tgk..hehe.

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

oohh...jus tin bi pear! heheheh...kenal!

Shazmiey Abdurahman said...

hehe...sapotla dia..kesian dia..hehe..

F.a.S.h.E.e.H.a said...

Hehehe.comel je yg kedua tuhh

Shazmiey Abdurahman said...

hehe..comel..tp bakal pengurus dia lg comel..(sape bkal pengurus???---.tunggguuu)

░♥si lampu neon♥░ said...

AKU RASE STATEMENT KO YG FIRST TU LEBEH KURANG AKU JE..KONON NAK SPEAK ENGLISH DLM BLOG..CAM HARAM..SEMUA HILANG DOWHH PEMALASSSS

rubi said...

hoho.. header kalau nak free tak dapatlah syaz.. hehe..

Ika said...

just tin ba bier...

gitu kalik sebutan dia. hahaha~~!! :P

mazeermohamad said...

kuwang asam nye budak, aku igt betol da dia main gitar~ kah3! rupa2nya tipu je~ :'P

Shazmiey Abdurahman said...

si lampu neon:: adush..kenapa harus begitu kan?? lari motif..hehe..

Shazmiey Abdurahman said...

rubi:: huk2..byr ke kak??

Shazmiey Abdurahman said...

ika:: ko die hard fan jbeber kan??

Shazmiey Abdurahman said...

mazeer::hehe..tp suara dia sedap kan??

tim said...

suka suara budak tu..
chumill.......

Shazmiey Abdurahman said...

haha..tu la..ngam suda dia jadi j.bieber.semmat nih budak..hehe..

Akmar Naqhi said...

wah3..serupa la kita..hehe...so skg aku da wat 2 blog..ngeee..1 english 1 bm.. :)

Shazmiey Abdurahman said...

hehehe..dah ushar velog ngko..tp yg english mane?

akiss ferrero. said...

thanks.
sori shoutmix kena block kt opis,
btw kamu punya konvo bila dan di mana? ;)

Shazmiey Abdurahman said...

hehe.. takpe2.heh.
2hb kat uitm shah alam.. :)

Akmar Naqhi said...

yg english wat private la..segan..hehe

Shazmiey Abdurahman said...

hehe2..ok!

skooz-san said...

hahahahah !! bes2. tp, mmg budak tu mcm menipu je. ish~ mcm kureng caye. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails