Monday, November 22, 2010

Beatiful Award!!~

erm..hari nih saya dapat berita bila tgk check shoutmix tadi..guess what??


hehe..yelah..cikyaya telah menganugerahkan aku award.. wahh, macam shout award pulak.. cuma ini shoutmix award..hehe... award nih beautiful award, nih award yang aku dapat dulu untuk blog aku yang lama dlu(blog lama da kena delete)hehe.. ni dia award yg aku dapat..thanxs ye cikyaya..sayang cikyaya..hehe

takde ke award handsome blogger??

so, next is aku kena spread award nih pulak kan?? So, aku akan bagi award nih kepada orang-orang yang sememangnya beautiful sebeutiful belog dia..memang korang deserve la dpt award nih...Mereka-mereka yang dapat award nih pulak adalah...




Tu sajelah!! bergembira la dapat award nih erk

18 comments:

cikk yaya said...

heks , later kita buat handsome award erkk

Shazmiey Abdurahman said...

wokeyh cikyaya..kalau aku dpt handsome award..aku hadiahkan kat ko k..heheh

cikk yaya said...

alolorr ,
na bg kat yaya pulak
sweet nyee
AHAKZ

Amyna said...

Wahhh.. Tahniah ya.
Hepy Blogging ^_^

platipus said...

malu ai..grrr

gnesop.com said...

tahniah.. mmg comel blog ni..

Shazmiey Abdurahman said...

cikyaya::hensem tak semestinya lelaki kan.hehe..

amyna::ouh trimas alot!!

platipus:: aik,,pelatipus pun pemalu ke??

Shazmiey Abdurahman said...

gnesop::hehe..malu2 i jadiknya!

iLa SaHaR said...

tahniah...

Shazmiey Abdurahman said...

ila::trima kasehh daun kladi..nnti shazmiey bg award kat ko pulak erh..hehe..

cikk yaya said...

okey sarep dol :)

Shazmiey Abdurahman said...

sama2 je cik yaya!

ekin said...

oke sarep ! tenkiuk .

malu sda . .

*blushing*

Shazmiey Abdurahman said...

alamak..pemalu pulak kukin nih..heeh.

Puteri Iqa Izyan said...

haha.bangga tipus.
ampes.

Shazmiey Abdurahman said...

puteri::hehe..kembang kempis dia.

Sandra Azwan said...

award untuk 'hensem blogger' patut diadakan! hehe

Shazmiey Abdurahman said...

saya sgt setuju idea itu!!patut diwujudkan..patutnya mereka menghargai blogger2 ensem nih.. kan??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails