Wednesday, November 10, 2010

Award Senyuman dari Nadzirah :)

heh..ahri nih bila bukak belog..and baru perasan sumting..patutlah beberapa hari nih asyik hepy je.. ada orang bagi ewards!! macam artis la pulak..hehe..walopun pemberi award nih baru kenal beberapa hari, dah bagi aku awards..ohh..trimas la bebanyak.. Hehehe..trimas la jugak psal ko heboh2kan kat belog ko yang aku nih sporting gilerrr  ...hehee.. trimas again..papun, aku nak ucapkan goodluck dengan Nadzirah Aqilah..cehh..full name la pulak..hehe..
nih la awrd dia..senyum seindah suria!


aku pun taktau apa nak buat nih..tapi aku ikut apa dia buat k.ok!! sekarang kita tengok apa yang patut dibuat!!

5 Pandangan Tentang Blog Dia nih:

  1. blog dia semmat dan cool
  2. blog dia ada bunga ros..jadi asal aku masuk belog dia nih,,harummmm je memanjang.hehe
  3. orang johor pertama ku jumpa fasih berbahasa Sabah..kewl~!
  4. belog dia kaler itam dun putih..amksud dia.,orang dia nih tak buta warna..haha!!(nampak kebodohan aku)
  5. Paling penting sekali, saya suka cerita-cerita dalam belog dia :)
5 Aktiviti Semasa Pulang Ke Kampung:

  1. Kampung aku tepi laut.,so first sekal mandi lautttt!! seronottt!! wah dah setahun tak mandi kat tepi pantai 
  2. Aku suka tengok rumah aku, so, aku akan bersihkan halaman..kewl kan?? ya2,saya tahu saya kewl.
  3. tepi rumah ada pokok mangga..so klu balik, amek galah..pa lagi...amek galah tolong jolokkan la.heh
  4. suka tidur dekat beranda rumah..rumah menghadap laut..sodaaapppp!!
  5. paling penting, dekat rumah ada mak, berkasih sayang la!! hehe... rimduu nak balik.uhuk!
Pastu nak bagi award nih dengan::

  1. sama c kerek..sebagai intensif untuknya supaya lebih giat berblogging.
  2. untuk c bakal cekgu tiqah..jan lupa ole2 aku dari New Zealand k!
  3. pasanganku kepada belogku si pelatipus,.buat sarang elok2 k.!
  4. klasmate kau c nana!! nana!! sama-sama DL ok!!
  5. my senior yang sangat aktif fesbuk..Franky..hehe
Tuh je lah..tak bole bagi banyak-banyak..hehe..bye!!korang yg dapat award tuh,,please be cool yeah!! haha!!

6 comments:

nadzirah aqilah said...

eh.. sia br perasan ni.. button nak leave komen ko tulis sepa bilang ko hensem.. hahaha.. adididi.. sarep2.. (^__^)

uinaaa... banyak sgt tu ko puji sia.. malu sua nie.. ikhlas bha tu kan?

nanti sia puji ko balik aaaa... hehehe

Shazmiey Abdurahman said...

hehe!! ko tgk beratus2 bha orang bilang saya ensem..heran jugak sa.haaha..hahah!! nnti sa edit lagi sepa bilang aku kacak..anyway thanxs la nad sebab bilang sa ensem..brapa kali suda ko bilang sa ensem..haishh..malu la kalau macam nih.haha!!

suzie rahman said...

ok ok hensem2

Shazmiey Abdurahman said...

alahaiii...cek suzy..malu la camni..aduhhh..haha!!

i am S!L4H.. said...

serius hnsem idong..heheheeh

Shazmiey Abdurahman said...

ya2!!~hangpa ejek depa..sedih..uhuk.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails