Tuesday, November 2, 2010

Awal November..

huhh...hari nih sangatlah penat yeahh..
hari nih saya pegi main bowling pergi karaoke, pergi makan2 smpai kenyang..

hurmm..okeh mari bercerita untuk hari nih..

yeah kawan-kawan, hari nih saya bangun macam biasalah iaitu pada pukul 11.00 am hari nih ya..tapi saya pasti ka\orang akan cakap wow!! pemalasnya!! tapi bagi saya itu adalah normal.heheh..sorry guys..erm n then saya pun carik la handphone yang entah aku telupa letak kat mana.. hurm..bila jumpa hp tuh, sms la ngan kawan aku..nama dia Ajik... full name Nur Aziemah Jasni..heheh... n then, tanya dia kalau plan hari nih jadi ke tak.. because smalam pas paper exam tuh, dia ada ajak pergi main bowling.. hurm.. n then dia cakap nda pasti..hurm. nih yang aku malas nih..dah la interupt orang bangun tapi nda kasi konfom la pulak.. memang bengang la..haha... tapi last2 jadi juga lah pergi main bowling tuh..




aku pun bersiap la untuk mandi sebab kitorang dah janji nak pergi main bowling tuh lepas zohor.. kononnya nak sembahyang la...tapi tak pulak.hahaha.. dalam kul 1.00 pm tuh aku pun gerak lah..roger2 dulu kawan aku Farizal and then pegi lah tunggu bus.. n kira betuah juga la hari nih dapat naik bus seranas.. jimat lima posen. cehh..kalu jimat 5 hinggit baru cerita dekat blog nda pa jugak..nih stakat 5 kupang..tak payahlah..hahaha.. tunggu punya tunggu kawan2 aku pun sampai..yg sampai tuh dorang ajik la dengan rasyidah a.k.a dot.. dot nih kira otai kitorang lah..

pastu dorang sampai je kitorang pun pergi la makan..huhh..konyang jugak la tapi masi nda puas hati sebab harga dia mahal..hurm..kerang dengan telur ja suda rm4.50..hurm..slalunya klu dekat Seksyen 2 bari rm3.00 huh.nda adil. orang putih bilang unfair.! hahaha.. n then kitorang pun rush la pegi PAS tuh..aku dah tak ingat la apa nama tmpat bowling tuh,..tapi hari nih betul2 malang tau...teda bha strike..wth!! urrrggghh...spare pun berapa kali jak ahh.. huhhh...hampeh..2 game sia sia macam tuh seja..haish..memang betul2 nda puas hati bha..tensen2..!! cehh..maka menag nda pandai pun men bowling...hahaha... tapi memang best la jugak... lepas tuh aku jumpa klasmet aku dak Jengka and bila nak balik tuh aku jumpa pulak klasmate budak Arau.. huhuh..nasib baik dorang x nampak yang aku main hampeh. klu nda malu wehh..hahaha

habis je dari men bowling tuh aku pun ushar la bha kawan2 aku, wuihh,jom p karaoke...yeahh..misi berjaya..!! hahah..kitorang pulun 17 lagu hari nih..tapi nda melawan semalam la..semalam 27 lagu sehh.. nah..nda ko mabuk..suara pun jadi ella suda.. tapi memang seronok lah..memang puas hati..hahah.. ohh ya..lupa mo bagitau..semalam pun aku ada pergi karaoke lepas paper aku..semalam tuh aku ada paper Plant Biotechnology..alhamdullillah lah..kira survive lah nnti paper nih..klu dapat A ok jugak..hahaha.. ehh.. lari topik suda...hurm. ouh ya,,nanyi punya nyanyi, smapai la dekat pukul 7 ahh..hahaha.. n then kitorang pun baliklah..  erm..sampai dekat seksyen 2, kitorang pun mcam biasalah..makan dekat Zack Tomyam.. betul2 gerai nih sangatlah sedap makanan dia..i bet u..klu kamu mo p makan dekat Medan Selera Seksyen 2 nih jan lupa pegi kedai nih..cehh..siap promote lagi ahh..haha

n then, hari nih makan fullblast la.. makan nasi goreng paprik, telur bistik,telur dadar, cendawan goreng, tomyam campur..nahh.. apa lagi,, buncit perut..memboyot..huh..memang gemuk la aku pasnih..cehhh macam la gemuk kan..tapi ada kawan aku bilang aku makin cengkung..hurm..itu bad news!! huh.. entah lah..style ramubt aku nih kali yang membuatkn muka aku makin cengkung..hurm.. ohh ya last friday aku pegi gunting rambut dekat times Square..ala..nda payah la kmu kisah..teda beza pun rambut aku..kembali kerambut asal..iautu Mohawk.. so ignore.. hurm..tapi style rambut aku nih buat aku makin cengkung lah..hari tuh jugak aku pegi beli cardigan baru!!^^ cehh,promote la tuh..this is my newest cardigan dan saya sangat2 menyukai design dia..huh!!! bole pakai time konvo nih..hehehehe...

hurmm..sudahlah.penat uda aku menaip nih.. ln kali aki cerita2 lagi dekat diari yang sangat tak update nih..hahaha...erm..nanti2 lah ahh aku hari2 update..busy dowh..susah mo update hari2..sudah la kena online dekat cc..letop pun ted..hurrrmm..bilalah Biasiswa nih mo masuk..ohh kerajaan malaysia..bagilah duit tuh cepat2,jangan simpan2 lagi..hehehe

ok lah..cni je la..penat..heeheheheh..ok?? bye!! /bye

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails